DATE DAY

Food at Hustle N Flow, baby cuddles and different amount of hair… Haha!

Hej babes! Hoppas ni mår priima! Det gör jag, pirrig varje dag för att se om det händer något. Ska nog sluta tänka så, han kommer när han kommer så jag behöver liksom inte stressa honom haha! Igår blev det en strandprommis med Edita och hennes lilla Lucas. Alltså sötheten är galen, man vill ju äta upp honom. Svårt att förstå att han är typ dubbel så stor som vår lilla kille kommer vara när han kommer, hur är det ens möjligt? Vi åt på Hustle N Flow i San Pedro och provade en ny macka med jordnötssmör, stekt banan och kokos och jag säger bara prova den om ni går dit… Galen! Efter maten och Editas tjat om min stora boll till hår så behövde vi en bild för att jämföra, haha! Gravid-hår och amningshår tydligen. ;-) Jag skulle däremot inte säga att mitt hår ändrats så mycket under graviditeten, känner mer att det blev mörkare men inte så mycket tjockare. Så – jag hoppas jag slipper tappa så mycket men gör jag det så är det okej också. :-) Ha en fin dag så hörs vi sen, PUSS <3

//Hey babes! Hope you’re feeling greeeat! I do, so excited every day to see if something is happening. I should probably stop thinking about it, he comes when he comes so I don’t need to stress him haha! Yesterday I went for a beach walk with Edita and her little Lucas. The cuteness is insane, you want to eat him up. Hard to understand that he’s twice the size that our little boy will be when he arrives, how is that even possible? We ate at Hustle N Flow in San Pedro and I tried a new toast with peanut butter, fried banana and coconut and I can just say try it if you go there… Insane! After food and Edita’s talk about my huge ball on my head we needed a picture to compare, haha! Pregnancy hair and breast feeding hair apparently. ;-) I wouldn’t say my hair changed a lot during my pregnancy though, it just feels like it got darker but not that much thicker. So – I hope I don’t have to loose too much hair but if I do that’s ok too. :-) Have a great day and I’ll talk to you later, HUGS <3

11 reaktioner på “DATE DAY”

 • Bianca says:

  Hi Janni, yes, Lucas is a super cutie!! Now….don’t be alarmed if you hair starts to fall out like crazy about 6 weeks to 3 months after you give birth and start breast feeding. Me and all my mum friends all felt like we were going bald!! But it grows back when bub is about 6-9 months old (as baby fluff) and your hair will look amazing once again. For me, I had long hair similar to you when my first daughter was born and when my hair started failing out in major amounts, I went to the hairdresser and got it cut into a bob (as I was sick of long hair going everywhere!!). When the new hair started growing, I grew my hair out long again. Just a tip. xxxx

  • janni says:

   Oh I’m totally prepared to loose a lot of hair, but since my sister didn’t get a lot of extra hair or lost a lot I’m comparing with her. ;-) I’ve been thinking about cutting a bob for years so it might be the time after breastfeeding. ;-) Xx

 • Okej, måste ha en där mackan om jag så måste göra den själv!!!!!!

 • Yumm, the food looks amazing! <3
  Love, Sandra / https://www.instagram.com/sandraslusna/

 • Mireia says:

  This is too lovely!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Sofie says:

  Men åååh, vilken liten sötnos. Blir sugen på nummer två <3

 • A says:

  Haha själv tappar jag galet mycket hår nu under graviditeten, har lite att ta av men ändå. Mest jobbigt med allt hår överallt så hoppas att jag tappar mindre efter graviditeten istället annars kommer jag behöva dammsuga varje dag 😅

  • janni says:

   Haha fattar det, får se vad som händer när han är ute! KRAM och lycka till med allt! <3

 • A says:

  Ligger lite efter i lyssnandet på posen men jag blir typ löjligt glad (eftersom jag inte känner dig) över att du INTE kommer posta en förlossnigsvideo. Tycker det är fint att se att du har så stor integritet när många av dina kollegor i branschen gjort annorlunda (inget fel, men ändå glad att du inte tänker göra det). Läser gärna efter, när du är redo, om din upplevelse men tycker det är fint att du inte kommer göra en film som du delar.

  • janni says:

   Haha, ja det är ju lite annorlunda att inte posta nowadays men jag vill gärna ha den stunden för oss bara och inte tänka på en kamera. Vi filmar ju allt annat i våra liv så något så stort vill jag hålla för mig själv, men förstår att folk filmar då det är sjukt ballt att kolla på! KRAM! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.