Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:35 | November 14, 2019

COUNTDOWN

Will miss this belly. <3   Wearing a dress from ByNicole.

Hej hjärtan! Vi är inne på the final countdown, men det känns som han kommer stanna där inne ett bra tag. Kan man ha en bebis i magen förevigt? Haha! Känns som han trivs för bra där inne. ;-) Det kommer kännas så konstigt att inte ha en mage när han väl är ute, nu har jag liksom vant mig vid det. Plus att jag vant mig vid att det är någon som sparkar på mig inifrån, haha! Kanske inte låter så mysigt men jag kan inte komma på något mysigare i hela världen. Jag tvingade ut Jon en kväll i veckan för att fota lite, vill ha lite bilder med magen som jag kan kolla tillbaka på om några år när han är äldre och visa vart han bodde i 9 månader. Anyways, idag har vi hängt upp fler gardiner här hemma så jag gissar att vi fortfarande “boar”, lika bra nu när vi ändå bara går och väntar. Det blir så fint, ska visa er sen! PUSS <3   Ps. Nytt poddavsnitt ute!! Sök på “Two of a kind” där poddar finns. <3

//Hey loves! We’re on the final countdown, but it feels like he will stay in there for quite a while longer. Can you have a baby in your belly forever? Haha! Feels like he likes it a bit too much in there. ;-) It will feel so weird to not have a big belly when he’s out, now I’ve gotten used to it. Plus that I’ve gotten used to someone kicking me from the inside, haha! Might not sound too cozy but it’s the coziest thing in the world. I forced Jon out to take some photos this week, I want some photos with the belly that I can look back at in a few years when he’s older and show him where he lived for 9 months. Anyways, today we’ve hung more curtains at home so I’m guessing we’re still nesting, just as good since we’re just walking around waiting. It turned out great, I’ll show you later! HUGS <3 


16 kommentarer16 kommentarer om “COUNTDOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Guud så vacker du är Janni! :)
  Det ser ut som om han blir kvar där inne ett tag till, jag är ingen expert men magen har inte “fallit ner” ännu som jag förstått att den gör det närmar sig…

  Lycka till & hälsa Jon!

  Vänligen,

  Jeanethe, Piteå

  Reply
 • Exakt min tanke, han vill nog stanna där inne haha! Kram <3

  Reply
 • Jag hade separationsångest ett bra tag efter förlossningen. Första dygnet ville jag helst inte se eller. röra magen. Så konstig känsla. Men det är ju så speciellt med sparkarna! Inbillade mig sparkar efteråt och la handen på magen.

  Reply
 • Ja min syster sa samma, fantomsparkar tror jag det heter haha! Kram <3

  Reply
 • Wow, vilka fina bilder och vilken magisk klänning! Kan förstå vad du menar med att du kommer sakna magen och sparkarna, jag har “bara” känt sparkar i typ 4 veckor och har vant mig så vid det lilla pyrets dygnsrytm och det är typ min dags höjdpunkt när det “kommunicerar” med mig haha ;D

  Reply
 • Tack tina! <3 Ååh mysigt!!! Lycka till med allt <3

  Reply
 • Can you also show us the pics on the beach you posted on insragram?
  Btw i wish u good luck with the labor :)

  Reply
 • Totally forgot to post them here, will do for sure! Xx

  Reply
 • Wow så fin! <3 Lycka till med babyn! :)

  Reply
 • Så himla fin<3 Eran podd är en favorit:)
  https://nouw.com/simoneeriksson

  Reply
 • Bilderna blev helt magiska och så spännande att han snart kommer ut! <3

  Reply
 • Sååå vacker du är och så vackra bilder!

  Reply
 • These shots are too beautiful!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Finns det någon speciell anledning till varför du föder i Spanien? 🥰🥰

  Reply
 • Inte riktigt annat än att min syster verkligen rekommenderade det efter att hon födde här, så jag har samma läkare vilket känns tryggt. I Monaco känner jag ingen som fött barn och är inte så imponerad av det sjukhuset, så ville helst inte föda där… Plus att vi har ett hus här i Spanien så lättare för familj att hälsa på när han kommit! :D Kram!

  Reply
 • Så utrolig flotte bilder.Spesielt det første bilde,det var bare vakkert.Lykke til med fødsel.

  Reply