DUE DATE

Due date is here!! <3 Soon I can wear jeans and normal tops again. ;-)

God morgon hjärtan! Det här datumet har vi sett fram emot i några månader nu, det är nämligen due date!! Så galet?? Jag minns det som igår när jag kissade på stickan och samtidigt känns det som en evighet sedan… Tycker ni det har gått fort eller långsamt? Nu vet vi att han kommer vilken dag som helst, jag tror att jag max kommer gå 5 dagar över tiden (ska kolla med min läkare på måndag men hon sa det sist) så nästa vecka kommer han senast. Så galet. Sista helgen utan barn någonsin. Ganska sjuk känsla! Jag älskar verkligen att vara gravid, tycker det är så mysigt att känna hans sparkar där inne och känslan jag haft. Nu vill jag ha honom här utanför däremot, jag vill lära känna vår lilla kille. :-) Magen boomade tillslut vilket jag älskar, kommer kännas konstigt att dra på sig ett par jeans med hög midja och tröjor som inte visar nedre delen av magen haha! Jag är SÅ redo för förlossningen nu, tror jag… ;-) PUSS!

//Good morning loves! This is the date we’ve been looking forward to for a few months now, it’s due date!! So crazy?? I remember it like yesterday when I peed on the stick and at the same time it feels like forever ago… Do you think it’s been passing by fast or slow? Now we know that he will be here any day, I think I will pass due date with maximum 5 days (will check with my doctor on monday but that’s what she said last time) so next week he will be here at the latest. So crazy. Last weekend without kids ever. Pretty crazy feeling! I truly love being pregnant, I think it’s so cozy to feel his kicks in there and the excitement I’ve felt. Now I want him on the outside though, I want to get to know our little boy. :-) The belly boomed in the end which I love, it will feel weird to wear a pair of high wasted jeans and shirts that doesn’t show the bottom part of the belly haha! I’m SO ready for the delivery now, I think… ;-) HUGS!

8 reaktioner på “DUE DATE”

 • tony carroll says:

  Jesus”” Janni thats about To pop But I hope that your doctor will be on Form and Make it soon Ime Getting ready Myself to pass On big big Celerbratins Snart Vad** Jon looks like a Pappa On Heat”” Broooding like a Mother Hen** haha Men Halsingar Fran Uk Toe Pusss Och Kram XXX

 • A says:

  Åh så pepp för er skull! Så häftigt :)

  Lite nyfiken hur ni gjort med namn, har ni berättat för släktingar och familj redan vad han ska heta? Och kallar honom det redan nu? Eller har ni ett ”arbetsnamn”? Vi har ett arbetsnamn på vår pojke där inne för att vi inte vet än vad han ska heta 😊 kram

 • Melinda says:

  Jag var beräknad till den 12 november och går och väntar fortfarande. Känns som varje dag över tiden är en vecka lång! Skönt om du bara ”får” gå över 5 dagar. Jag kan få vänta till den 28-29 november om den lille bestämmer sig för att stanna inne. Hoppas båda våra små kommer snart! :D

 • Mr.nice.guy says:

  Wow vad stor magen har blivit

 • Joy Della Vita says:

  Wow, your belly has REALLY grown these last few weeks. Keeping my fingers crossed for a safe, fast and not so painful delivery of your little boy ;)

 • Nathalie says:

  Snart kommer han 😍 Jag tycker det är jättesvårt att hitta gravidkläder. Vart har du hittat dina? 🙏

 • Louise says:

  Åh vad spännande! Har varit så roligt att följa er och ska bli roligt att följa den nya delen av ert liv. Är också gravid, bf 25/1, så har ett litet tag kvar. Längtar massor!

 • Mireia says:

  I wish you the best!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.