BABY MOON

Hej hjärtan! Jag insåg att jag glömt visa vår baby-moon, jag visade ju bara lite av det. Så galet mysigt och något jag verkligen rekommenderar alla att göra om man har möjlighet, innan bebis kommer eller bara för en mysig grej med sin partner. :-) Vi checkade in på Nobu Hotel på eftermiddagen.

//Hey loves! I realized I forgot to show our baby moon, I just showed some of it. So cozy and something I truly recommend everyone to do if you have the opportunity, before baby or just to do a cozy thing with your partner. :-) We checked in at Nobu Hotel in the afternoon.

Sen svirade vi om (efter ansiktsmask och fruktfat på rummet, så mysigt!) och gjorde oss redo för middag på Nobu. Det är ju en av våra favoritrestauranger, men konstigt nog hade vi aldrig varit på den i Marbella. It was time! ;-)

//Then we changed (after a face mask and fruit plate in the room, so cozy!) and got ready for dinner at Nobu. It’s one of our favorite restaurants, but weirdly enough we’d never been to the one in Marbella. It was time! ;-)

Starter – en alkoholfri mojito (uppenbarligen haha) med edamame och pimientos de padron. Alltså pimientos är SÅ gott!

//Starter – a virgin mojito (obviously haha) with edamame and pimientos de padron. The pimientos are SO good!

Glad tjej med min älskling mitt emot mig. <3 Tänk att nästa gång vi går dit så kan jag dricka en vanlig mojito (haha) och så har vi en liten knodd. Overkligt.

//Happy girl with my love in front of me. <3 Next time we’re going there I can have a regular mojito (haha) and we have a little kid. Unreal.

Brukar ALLTID ta deras choklad-efterrätt men var så mätt efter maten, blir mätt snabbt nu när magen är så full. ;-) Blev en fräsch dessert med frukt och glass. Mums! Så glad att Nobu finns här, kommer garanterat gå dit oftare nu!

//I usually ALWAYS order their chocolate dessert but I was so full after dinner, I get full easily now when my belly is so full. ;-) I took a fresh dessert instead with fruit and ice cream. Yum! So happy Nobu opened here, I will for sure go more often now!

Dagen efter vaknade vi upp och åt en god och lång frukost vid vattnet. Pratade väl mest om att det är så overkligt att vi faktiskt har ett “färdigbakat” barn som kommer vara med oss för resten av livet snart. Fortfarande så sjukt. Tror inte man förstår riktigt innan han är här på “riktigt”. <3

//The day after we woke up and had a good and long breakfast by the water. We were probably mostly talking about how unreal it is that we’re actually have a baby that is ready and will be with us for the rest of our lives soon. Still so crazy. I don’t think you really understand until he’s here for “real”. <3

När maten hade lagt sig lite hade jag bokat spa på Six Senses spa!

//When the food had sunken in I had booked us spa at Six Senses spa!

Här satt vi innan massagen och chillade. Så mysig känsla där, ni vet när det är tyst, luktar gott och bara ett lugn ligger över hela stället?

//We sat here and were just chilling before the massage. Such a cozy feeling there, you know when it’s quiet, smells good and it’s just a calm feeling over the entire place?

Efter en timmes massage – ser ni hur avslappnad jag var? Även om jag inte fick fotmassage (dom är försiktiga med det under graviditet) eller kunde ligga på mage så var det en fantastisk timme. :-))

//After an hour massage – can you see how relaxed I was? Even if I didn’t get foot massage (they’re careful with that during pregnancy) or could lay on my stomach it was an amazing hour. :-))

Efter spa så blev det dags för vårt sista stopp – lunch på Sea Grill!

//After spa it was time for our last stop – lunch at Sea Grill!

Love you love you love you! <3

Eftersom vi var på en sån restaurang så blev det lax för oss båda, med grillade grönsaker. Så fräscht och gott! Äter ni där så MÅSTE ni prova brödet i oljan ni ser i den blåa flaskan. Olivolja kan vara så galet gott och den här var perfektion, med lite salt i. Mums!

//Since we were at a restaurant like that we both had salmon, with grilled veggies. So fresh and tasty! If you eat there you HAVE to try the bread in the oil you see in the blue bottle. Olive oil can be so crazy good and this was perfection, with some salt in it. Yum!

Glad tjej efter en riktigt mysig liten staycation/baby moon. Åkte därifrån lite gladare och kärare. När vi kom hem till huset igen så kändes det lite extra roligt också, det var som en mini-semester. PUSS <3

//Happy girl after a really cozy little stay cation/baby moon. We left a bit happier and a bit more in love. When we got back home to the house again that felt extra fun too, it was like a mini vacation. HUGS <3

11 reaktioner på “BABY MOON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.