HE’S FINALLY HERE

Our little baby boy is here, 3428 grams and 51 cm of pure love. <3

Nu är han här, vår lilla kille. <3 Vilka dagar vi har haft senaste dagarna. Jag känner mig som en helt ny människa, med en liten minimänniska som kommer vara vid min sida föralltid nu. Förlossningen var en fantastisk upplevelse, jag ska berätta allt för er. Jag har velat ta några dagar helt off sociala medier, jobb och måsten och har bara fokuserat på lillen. Jag trodde aldrig jag skulle känna mig såhär fylld av kärlek, såhär orolig konstant (sov inte första tre nätterna pga kollade på honom så han andades konstant haha) och jag trodde seriöst inte man kunde stirra på någon så mycket som jag gjort sedan i tisdag eftermiddags. Jon har varit helt fantastisk både under förlossningen och efteråt, tagit hand om mig som aldrig förr och det är en så galet fin syn att se sin älskling ta hand om sin nya mini-älskling. Så vackert. Nu är han äntligen här! Kärlek till er alla, vi hörs snart. <3

//Now he’s here, our little boy. <3 Some days we’ve had the last few days. I feel like a new person, with a little mini person that will be by my side forever now. The birth was an amazing experience, I will tell you all about it. I’ve been wanting to take a few days completely off social media, work and musts to just focus on our baby. I actually never thought I would feel this filled with love, be worried constantly (didn’t sleep the first three nights because I was just watching him and checking so he was breathing haha) and I seriously didn’t think you could stare at someone as much as I’ve done since tuesday afternoon. Jon have been amazing during labour and after, he’s been taking care of me like never before and it’s such an amazing sight to see your love take care of your new mini love. So beautiful. Now he’s finally here! Love to all of you, talk to you soon. <3

39 reaktioner på “HE’S FINALLY HERE”

 • Mathilda says:

  Ett stort stort grattis till er!!😍 Kram

 • Erika says:

  Stort grattis till er fina kille! Så lik din lillebror tycker jag. :-)
  Njut och ha det bra! Ser fram emot att höra om förlossningen. :-)
  Kram

 • Jessika Uhlman says:

  Stort stort grattis igen till er fina lilla pojke!! <3 Så himla glad för er skull, du och Jon kommer bli världens bästa föräldrar till er lilla prins! Så skönt att förlossningen blev en underbar upplevelse och det ska bli så kul att få höra lite om den :) Massa kramar till er alla tre <3

 • Simone says:

  Stort grattis! han är såå söt<33
  https://nouw.com/simoneeriksson

 • Mikaela says:

  STORT, STORT GRATTIS!!!! Han är helt ljuvlig <3 Skönt att ni alla mår bra, förstår att ni vill lägga all tid på bebis nu. Ska bli så kul att höra allt sen när ni är redo att dela med er. Tills dess – njut av bebisbubblan! Massa kramar!

 • A says:

  Stort stort mega stort grattis 😍 vilken sötnos! Njut av bebisbubblan och härligt att höra att ni alla mår bra.

 • Lama says:

  CONGRATULATIONS, Thank you janni for sharing your pregnancy journey with us <3
  Sending you much love <3
  He is so lucky to have you guys as his parents
  Xx

 • A says:

  Stort grattis till er! Önskar er all lycka med allt! Kram :)

 • lisa says:

  CONGRATULATIONS!!!

  enjoy the time with your SON! ;) :)

  Lisa JoyDellaVita Travel Blog

 • Mariya says:

  Congrats! I wish you all the love and happiness in the world!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

 • Congratulations to you both. The gift of life is so beautiful. Enjoy every second x

 • Marie says:

  Stort grattis!!! Har kollat på vloggen säkert fem gånger… Gråtit.. Kommit på mig själv att le megastort…. Så fint! Lyllos lillen som får er som föräldrar, ni kommer bli grymma 🍐🍐!!! All lycka till er, Kramis!

 • Anonymous says:

  Congrats :) when will u tell us his name?

 • Grattis! says:

  Stort grattis till lilla pojken!

  Från vem har han fått sitt svarta hår? Jag trodde att både Janni och Jon var blonda, kanske går svart hår i släkten?

  • Emma says:

   Är Jon blond tycker du? Jannis syster är också mörkhårig likaså deras mamma och pappa.. Så verkligen inte konstigt med det!?

 • Niki says:

  Amazing! Biggest congratulations :-) It´s incredible how so easy-going you are even during the birth day (just watched Jon´s vlog and cried), and you make it seem so easy! Best of luck to all of your lovely family :)

 • Amanda says:

  Stort grattis! Kärlek till er<3

 • Daniela says:

  He is sooo beautiful congratulations little family ☀️

 • Mireia says:

  So sweet!!! Congratulations!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Wendy says:

  Congratulations with your beautiful little boy!! <3

 • Omg, this is so cute. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

 • Bianca says:

  Hi Janni & Jon,
  A huge congratulations to you both, your beautiful boy is adorable.
  I have been checking your blog twice a day waiting to hear the wonderful news.
  Janni, you did an amazing job with the birth, well done! I look forward to hearing your birth story, as I think these wonderful births need celebrating. I just watched Jon’s vlog and loved it!! Well done and thank you for choosing to film and share with your community, I have loved following your journey and I am looking forward to watching your little man grow and flourish into a beautiful person (like his mum & dad).
  xxx

 • Hurra, grattis till er båda :D

 • Julia says:

  Härligt att höra att allt gått bra. Grattis och ha det så mysigt!

 • Sophie says:

  Jättesöt är han och stort grattis till er! <3

 • anna says:

  Det är så fina bilder att jag får tårar varje gång jag tittar på dem. Grattis till er =)

 • linda says:

  GRATTIS till er finaste Janni <3 så bedårande han är

 • Anonymous says:

  Blev du igångsatt?

 • Miri says:

  He is so so super cute! I’m happy for you and your little family. Did you pick a name yet?

  lots of love, Miri
  http://www.meetmiri.com

 • Eva says:

  Congratulations!!! X

 • He’s such a cutie! Congratulations again! X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

 • Elsa says:

  Grattis, han är ljuvligt söt. Skönt att förlossningen gick bra. Känner igen mig så väl med att stirra på bebisen och inte kunna sova. Med andra barnet tog jag med mig ett portabelt andningslarm redan till BB. SnuzaHero, fästs i blöjan. Finns överallt på nätet för ca 900-1000 kr, tex Apotea. SÅ värt att veta att man gör allt man kan för att inget ska hända samtidigt som man kan slappna av och sova lite bättre i vart fall. Det är verkligen något jag kan rekommendera. Vi hade även AngelCare, plattor under sängen, funkade också bra. Beror ju på vad man föredrar, vi hade båda eftersom jag var så nojjig. Vi förlorade precis vårt tredje barn i magen i femte månaden. Men när vi väl får vårt tredje barn känns det som en självklarhet för oss i vart fall att ha ett andningslarm. Man behöver ju verkligen få sova =) och att minska oron. Varmt lycka till med allt. Första barnet är verkligen en speciell och härlig tid. Kramar

 • run 3 says:

  Expecting the best, I’ve been visiting your blog twice a day in the hopes of finding out the good news.

 • This code comprises a combination of alphanumeric characters and is usually provided in a physical gift card format or as an e-code delivered through email.

 • pelisplus says:

  Discover the latest movies and series on Pelisplus. Find entertainment for free on our platform. Click here to explore now!
  Looking for alternatives to Pelisplus? Find out the best platforms to watch movies and series online. Explore now for endless entertainment options!

 • cuevana 3 says:

  Upgrade your streaming setup with our top device recommendations for seamless Cuevana 3 enjoyment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.