Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:13 | November 24, 2019

HE’S FINALLY HERE

Our little baby boy is here, 3428 grams and 51 cm of pure love. <3

Nu är han här, vår lilla kille. <3 Vilka dagar vi har haft senaste dagarna. Jag känner mig som en helt ny människa, med en liten minimänniska som kommer vara vid min sida föralltid nu. Förlossningen var en fantastisk upplevelse, jag ska berätta allt för er. Jag har velat ta några dagar helt off sociala medier, jobb och måsten och har bara fokuserat på lillen. Jag trodde aldrig jag skulle känna mig såhär fylld av kärlek, såhär orolig konstant (sov inte första tre nätterna pga kollade på honom så han andades konstant haha) och jag trodde seriöst inte man kunde stirra på någon så mycket som jag gjort sedan i tisdag eftermiddags. Jon har varit helt fantastisk både under förlossningen och efteråt, tagit hand om mig som aldrig förr och det är en så galet fin syn att se sin älskling ta hand om sin nya mini-älskling. Så vackert. Nu är han äntligen här! Kärlek till er alla, vi hörs snart. <3

//Now he’s here, our little boy. <3 Some days we’ve had the last few days. I feel like a new person, with a little mini person that will be by my side forever now. The birth was an amazing experience, I will tell you all about it. I’ve been wanting to take a few days completely off social media, work and musts to just focus on our baby. I actually never thought I would feel this filled with love, be worried constantly (didn’t sleep the first three nights because I was just watching him and checking so he was breathing haha) and I seriously didn’t think you could stare at someone as much as I’ve done since tuesday afternoon. Jon have been amazing during labour and after, he’s been taking care of me like never before and it’s such an amazing sight to see your love take care of your new mini love. So beautiful. Now he’s finally here! Love to all of you, talk to you soon. <3


35 kommentarer35 kommentarer om “HE’S FINALLY HERE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett stort stort grattis till er!!😍 Kram

  Reply
 • Stort grattis till er fina kille! Så lik din lillebror tycker jag. :-)
  Njut och ha det bra! Ser fram emot att höra om förlossningen. :-)
  Kram

  Reply
 • Stort stort grattis igen till er fina lilla pojke!! <3 Så himla glad för er skull, du och Jon kommer bli världens bästa föräldrar till er lilla prins! Så skönt att förlossningen blev en underbar upplevelse och det ska bli så kul att få höra lite om den :) Massa kramar till er alla tre <3

  Reply
 • Stort grattis! han är såå söt<33
  https://nouw.com/simoneeriksson

  Reply
 • STORT, STORT GRATTIS!!!! Han är helt ljuvlig <3 Skönt att ni alla mår bra, förstår att ni vill lägga all tid på bebis nu. Ska bli så kul att höra allt sen när ni är redo att dela med er. Tills dess – njut av bebisbubblan! Massa kramar!

  Reply
 • Stort stort mega stort grattis 😍 vilken sötnos! Njut av bebisbubblan och härligt att höra att ni alla mår bra.

  Reply
 • CONGRATULATIONS, Thank you janni for sharing your pregnancy journey with us <3
  Sending you much love <3
  He is so lucky to have you guys as his parents
  Xx

  Reply
 • Stort grattis till er! Önskar er all lycka med allt! Kram :)

  Reply
 • CONGRATULATIONS!!!

  enjoy the time with your SON! ;) :)

  Lisa JoyDellaVita Travel Blog

  Reply
 • Congrats! I wish you all the love and happiness in the world!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • Congratulations to you both. The gift of life is so beautiful. Enjoy every second x

  Reply
 • Stort grattis!!! Har kollat på vloggen säkert fem gånger… Gråtit.. Kommit på mig själv att le megastort…. Så fint! Lyllos lillen som får er som föräldrar, ni kommer bli grymma 🍐🍐!!! All lycka till er, Kramis!

  Reply
 • Congrats :) when will u tell us his name?

  Reply
 • Its Leon

  Reply
 • How do you know?

  Reply
 • Stort grattis till lilla pojken!

  Från vem har han fått sitt svarta hår? Jag trodde att både Janni och Jon var blonda, kanske går svart hår i släkten?

  Reply
 • Är Jon blond tycker du? Jannis syster är också mörkhårig likaså deras mamma och pappa.. Så verkligen inte konstigt med det!?

  Reply
 • Amazing! Biggest congratulations :-) It´s incredible how so easy-going you are even during the birth day (just watched Jon´s vlog and cried), and you make it seem so easy! Best of luck to all of your lovely family :)

  Reply
 • Stort grattis! Kärlek till er<3

  Reply
 • He is sooo beautiful congratulations little family ☀️

  Reply
 • So sweet!!! Congratulations!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Congratulations with your beautiful little boy!! <3

  Reply
 • Omg, this is so cute. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

  Reply
 • Hi Janni & Jon,
  A huge congratulations to you both, your beautiful boy is adorable.
  I have been checking your blog twice a day waiting to hear the wonderful news.
  Janni, you did an amazing job with the birth, well done! I look forward to hearing your birth story, as I think these wonderful births need celebrating. I just watched Jon’s vlog and loved it!! Well done and thank you for choosing to film and share with your community, I have loved following your journey and I am looking forward to watching your little man grow and flourish into a beautiful person (like his mum & dad).
  xxx

  Reply
 • Använde du epidural? 😊 & grattis till er!

  Reply
 • Hurra, grattis till er båda :D

  Reply
 • Härligt att höra att allt gått bra. Grattis och ha det så mysigt!

  Reply
 • Jättesöt är han och stort grattis till er! <3

  Reply
 • Det är så fina bilder att jag får tårar varje gång jag tittar på dem. Grattis till er =)

  Reply
 • GRATTIS till er finaste Janni <3 så bedårande han är

  Reply
 • Blev du igångsatt?

  Reply
 • He is so so super cute! I’m happy for you and your little family. Did you pick a name yet?

  lots of love, Miri
  http://www.meetmiri.com

  Reply
 • Congratulations!!! X

  Reply
 • He’s such a cutie! Congratulations again! X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Grattis, han är ljuvligt söt. Skönt att förlossningen gick bra. Känner igen mig så väl med att stirra på bebisen och inte kunna sova. Med andra barnet tog jag med mig ett portabelt andningslarm redan till BB. SnuzaHero, fästs i blöjan. Finns överallt på nätet för ca 900-1000 kr, tex Apotea. SÅ värt att veta att man gör allt man kan för att inget ska hända samtidigt som man kan slappna av och sova lite bättre i vart fall. Det är verkligen något jag kan rekommendera. Vi hade även AngelCare, plattor under sängen, funkade också bra. Beror ju på vad man föredrar, vi hade båda eftersom jag var så nojjig. Vi förlorade precis vårt tredje barn i magen i femte månaden. Men när vi väl får vårt tredje barn känns det som en självklarhet för oss i vart fall att ha ett andningslarm. Man behöver ju verkligen få sova =) och att minska oron. Varmt lycka till med allt. Första barnet är verkligen en speciell och härlig tid. Kramar

  Reply