LEON OLSSON DELÈR

Welcome to our family, Leon. <3

Hej hjärtan! Här är han, vår lilla Leon. Vår lilla skatt. Han kom till världen klockan 13.53 den 19e November. Hela den dagen är en liten bubbla som jag ska berätta om steg för steg senare. Jag ville bara presentera honom – Leon Olsson Delér. Namnet har varit bestämt sedan redan innan han låg i min mage. :-) Vi har hela tiden sagt att det bara är det namnet som finns för oss så vi hoppades på att det skulle passa honom, och när vi såg honom med sina stora och nyfikna ögon så sa vi direkt att det kunde inte passa bättre. Jon är stjärntecknet Lejon också så det passar lite extra, Leon betyder nämligen lejon. Vårt lilla lejon med sin tjocka man, jag har nog aldrig sett en bebis med så mycket hår haha! <333 Kärlek till er, nu ska jag gosa med mina två älsklingar.

//Hey loves! Here he is, our little Leon. Our little treasure. He arrived to the world at 13.53 on the 19th of November. That entire day is just a little bubble that I will tell you all about later on. I just wanted to introduce him – Leon Olsson Delér. The name have been decided since before he was in my belly. :-) We’ve said this entire time that it’s the only name for us so we were really hoping it would suit him, and when we saw him with his big and curious eyes we said straight away that it couldn’t fit better. Jon’s zodiac sign is Leo too so it was extra suitable, Leon means lion. Our little lion with his thick mane, I’ve never seen a baby with this much hair haha! <333 Love to all of you, now I’m gonna go cuddle with my two loves. 

28 reaktioner på “LEON OLSSON DELÈR”

 • Emma says:

  Ååh!! Grattis till er fina!! Lite roligt och läskigt, pratade med min bästa kompis idag och sa att jag var nyfiken på vad han skulle heta och sa att jag tycker att Leon skulle passa haha. Grattis igen och njut<3
  Kramar

 • JoyDellaVita says:

  What a cute name, suits him so well!!

 • Lisa says:

  So cool, it’s been my favorite name for years🤩 So happy for you😍😍😍😍

 • Mamma says:

  Älskade ni 😘❤️❤️❤️

 • Anonymous says:

  Jon video on YouTube was so heart touching!! 😭😭 I’m so happy about all of you!! And those big eyes!! 😍 He is going to break hearts,haha!! 😍😜🤗🤗 Every day I’m waiting for new updates!!! 🤗🤗🤗

 • D says:

  STORT GRATTIS!

 • D says:

  Det är så sjukt för när han föddes tänkte jag att ”han kommer säkert heta Leon!” Han ser verkligen ut som en Leon ❤️ Jag har själv en son som heter Leon, och en dotter som heter Livia faktiskt 😊 haha

  Kram på er, och stort grattis!

 • En amatörs uträkningar says:

  Livstal: 6
  Name Number is derived from all of the letters of your full name at birth:
  LEON OLSSON DELER = 3 + 5 + 6 + 5 + 6 + 3 + 1 + 1 + 6 + 5 + 4 + 5 + 3 + 5 + 9 = 67 = 6 + 7 = 13 (tretton!) = 1 + 3 = 4 (fyra)

  Solen+Merkurius+Mars, i Skorpionen
  Månen i Lejonet.
  Venus+Jupiter+Medium Coeli, i Skytten
  Saturnus+Pluto, i Stenbocken
  Uranus i Oxen
  Neptunus i Fiskarna
  Ascendenten i Vattumanen

 • A says:

  Så fint namn på en sån fin liten pojke 😍

 • Nina says:

  Så himla söt! Grattis! Både min flicka och pojke hade så mycket kolsvart hår (om inte ännu mer hår) när de föddes, de blev dock lite kalare ju längre tiden gick. I dag är de ljusa brunetter båda två :-)

 • Netti Starby says:

  Stort grattis till er båda och vilket fint namn han fick! <3

 • Freja says:

  ♥️ Massa kärlek! Så fint namn på en så fin kille!!! Det där håret alltså, hairgoals precis som sin mamiiii 😍😉

 • Mireia says:

  He’s too cute! Congrats family!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • An says:

  He’s the cutest, so beautiful! Congrats! I am waiting for a birth story! It looked like the quickest birth in Jon’s vlog! I thought such do not exist!

 • Sophie says:

  Fint namn, och ja, verkligen mycket hår! Så fin han är. 🥰

 • Felicia says:

  Åh ett stort grattis! Han är helt bedårande!! Grät mig igenom er förlossningsvideo, tyckte den den var så rå och fin verkligen. Kramar till er <3

 • Emmelie says:

  Om man kollar på Leons horoskop har han även lejonet som stor del av honom, då månen stod i lejonets tecken när han föddes. Månen inom astrologi representerar bla känslolivet hos en person. Förenklat om personer som har månen i lejonets tecken: “With the Moon in the dramatic, generous and fun-loving sign of Leo, you are likely to have an innate need to approach life from a place of fun, passion and creative self-expression.”. Han är alltså inte bara skorpion utan varje planets position när han föddes ger fler aspekter till en person och alla skorpioner tex är alltså inte lika.

 • Sanna says:

  Grattis till er!! He looks so cute and happy! Your video is so touching I cried (happy tears ofc) 😭 Leo/Leon will be my unborn sons name too! Mine zodiac sign is also Leo and I kind of love what the name means ❤️
  You will be great parents to him! Love from Finland !

 • A says:

  Lyssnat på senaste podden, super roligt avsnitt :) alla fyra verkar så härliga. Och kul att höra Jon prata svenska! Insåg att jag knappt hört det och glömmer att han också är från Dalarna 😊

 • Lasse says:

  Åh vad söt bebis !
  Grattis !

 • Congratulations Janni! He is so beautiful!

  xx

  Mariamma

 • Norrköping says:

  Kul med Leon, skrev det som förslag på Youtube redan när du sa du var med barn. Ska nog gå och köpa en triss :)

 • Malin says:

  Men jösses vilken liten söting, och vad mycket hår han har! Jag blir alltid lika förvånad när bebisar kommer ut med så mycket hår, man är ju så van att det skall vara en liten flintis. Häftig! Grattis och va skönt att allt gått bra! ♥

 • Alexa says:

  Nu är min FAVORIT så blessed…and you’re so worth it <3 Men om Du skulle känna, ens för en liten liten nanosekund…lite s.k. "baby-blouse" så snälla våga även ge uttryck för det, detta bara eftersom jag tror (hoppas?!) att det kan hjälpa någa andra nyblivna osäkra mammor, som fått dåligt samvete & tror att det är något fel på dem, eftersom de INTE/aldrig ens blivit informerade om, att det trots allt, tydligen är vanligt att hormornerna kan spöka på detta sätt, ibland.
  https://www.youtube.com/watch?v=aIgv79a_T5E

 • Tom says:

  I can’t even imagine how things can change it twenty years or so.

 • the information that is presented is so fascinating, I frequently view their videos in order to get more pertinent knowledge

Leave a Reply

Your email address will not be published.