THE DAY LEON WAS BORN

Hej hjärtan! Tänker faktiskt inte be om ursäkt för min radio-silence här, jag har bara fokuserat på bebis och att lära mig hur han är och vad han gillar. Mindre sömn på det (har typ redan vant mig, haha) och bloggen har hamnat i kläm. Jag har tänkt sätta mig och blogga hundra gånger men varje gång är det mat, blöjbyte, mys eller något annat. :-) Tänkte visa lite bilder från dagen Leon föddes och första två dagarna. Vi vaknade upp till detta hemma och visste att vi skulle åka och föda våran lilla son. Jag blev alltså igångsatt eftersom min doktor inte gillar när man går för många dagar över tiden, detta var 4 dagar senare. Så fin soluppgång och jag var alldeles pirrig och samtidigt så förstod jag ingenting! <3

//Hey loves! I’m actually not even gonna say sorry for my radio silence here, I’ve only focused on baby and to get to know how he is and what he likes. Less sleep on top of that (I’m already kinda used to it, haha) and my blog had to be on a break. I’ve been thinking about sitting down to blog a hundred times but every time there’s time for food, diaper change, cuddles or something else. :-) I thought I would share some photos from the day Leon was born and the first two days. We woke up to this at home and knew that we were going to give birth to our little son. I was induced since my doctor doesn’t like you to pass due date with too many days, this was 4 days later. Such a nice sunrise and I was so excited/nervous and at the same time I didn’t understand anything! <3

Insåg att jag inte skulle ta en magbild igen, så tog en snabbt i spegeln. Kanske är konstigt men jag saknar verkligen magen vissa dagar, men så kollar jag på vår lilla skatt och tänker att det är 100000 ggr bättre när han är på utsidan. Jag tyckte det var väldigt mysigt att vara gravid. <3

//Realized I wouldn’t take another belly picture, so I took a quick one in the mirror. Might sound weird but some days I really miss the belly, but then I just look at our little treasure and think that it’s a 100000 times better when he’s on the outside. I thought it was so cozy to be pregnant. <3

Vi checkade in på sjukhuset och fick vårt rum, där vi bodde i två dagar. Väldigt enkelt, en säng, en liten tv och en soffa! :-)

//We checked in to the hospital and got our room, where we stayed for two days. Super simple, a bed, a small tv and a couch! :-)

Jag fick byta om till den här fina dräkten, haha! WOW vad pirrigt det var här!!!

//I changed in to this pretty dress, haha! WOW we were excited here!!!

Här började det dra igång, tog mina värsta värkar här inne. Det gick väldigt fort allting för mig så efter en timme av starka värkar blev det epidural!

//Here it started, I took my worst contractions in here. Everything went so fast for me so after one hour of strong contractions I had the epidural!

När jag sa att jag ville ha epiduralen så blev jag körd till operationsrummet, här föder man i ett op-rum ifall det skulle bli komplikationer – då är dom redo för snitt direkt! Jag blev så trött när jag fick bedövningen och all smärta förvann så jag vilade faktiskt i typ 40 minuter. Sen var det dags att krysta – som sagt öppnades jag väldigt snabbt och allt gick fort!

//When I said I wanted the epidural they took me to the surgery room, here you give birth there in case of anything going wrong – then they’re ready to do a c-section straight away! I got so tired after the epidural and all the pain disappeared so I actually rested for about 40 minutes. Then it was time to push – as I said everything went so fast!

10 minuter pushade och sen var han ute, vår lilla mini! <3 <3 <3 <3 Fattade ingenting då allt gick så snabbt men samtidigt så kändes det så naturligt, på något konstigt sätt.

//10 minutes of pushing and then he was out, our little mini! <3 <3 <3 <3 I didn’t understand anything since it all happened so quickly but at the same time it felt so natural, in a weird way.

Älskade lilla Leon, jag satt och stirrade på honom non stop. Så overklig. <3

//Lovely little Leon, I sat and just stared at him non stop. So unreal. <3

Dagen efter så såg det ut såhär, vi körde skift på natten och sov 1-2 timmar och byttes av… Inte alls oroliga haha! Min underbara man, vet inte vad jag hade gjort utan honom. Finns ingen bättre kille och pappa till vår lilla son. <3

//The day after it looked like this, we slept 1-2 hours each and swapped watching him all night… Not worried at all haha! My amazing husband, don’t know what I would do without him. There’s no better man and dad to our little son. <3

När han var 48 timmar gammal fick han sitt första bad, och det var det gulligaste jag sett!! Dom kammade honom fin efter det och han kunde inte vara sötare, såg ut som en liten gubbe haha!

//When he was 48 hours old he got his first bath, and it was the cutest thing I’ve ever seen!! They brushed his hair after it and he couldn’t look cuter, he looked like an old tiny man haha!

Vi bytte om och packade ihop, sen var det dags att åka hem. Kändes som vi snodde med oss någons bebis, på riktigt. ;-) Det ösregnade ute, regn jag nog aldrig sett i Marbella. Vi fick springa ut till bilen och sen körde Jon så långsamt hela vägen hem, jag har aldrig sett honom köra så sakta haha!

//We changed and packed up, then it was time to go home. Felt like we were stealing someones baby, for real. ;-) It was pouring rain outside, rain I’ve probably never seen in Marbella. We had to run to the car and then Jon drove so slow the entire way home, I’ve never seen him drive so slow haha!

Warning för bröst-chock, hahaha! Trodde seriöst att mina boobs skulle explodera, det var dag 3 på amning och satan så ont det gjorde. Nu funkar det hur smooth som helst och det gick över dag 4, men jag tänkte att det här kommer aldrig gå… ;-) Tacksam över att det funkar så bra hittills!

//Warning for boob shock, hahaha! I seriously thought my boobs would explode, this was day 3 of breast feeding and holy shit it was hurting. Now it works super smooth and the pain disappeared day 4, but I thought this will never work… ;-) Thankful that it works so well so far!

När vi kom hem tände Jon brasan och vi mös mös och mös lite till. Lite oroliga eftersom allt var så nytt, man visste inte vad man skulle göra i alla lägen och ville att han skulle vara perfekt varm, mätt och glad. Smsade nog min syster 1000 gånger, vet inte vad jag hade gjort utan henne. <3 Nu är vi lite mer bekväma här hemma och har våra sätt med lillen, han är så tiny och det är så mysigt! Jag kunde inte vara lyckligare, känns så overkligt att vi har vår lilla familj nu. Jon, jag och Leon. <3 PUSS på er!

//When we came home Jon lit the fireplace and we cuddled cuddled and cuddled some more. A bit worried since everything was so new, you didn’t know what to do all the time and wanted him to be perfectly warm, full and happy. I texted my sister probably 1000 times, don’t know what I would’ve done without her. <3 Now we’re a bit more comfortable at home and we have our ways with the little man, he’s so tiny and it’s so cozy! I couldn’t be happier, it feels so surreal that we have our own little family now. Jon, Leon and I. <3 HUGS babes!

27 reaktioner på “THE DAY LEON WAS BORN”

 • Sannna says:

  Han är så bedårande och fantastiskt fin!! 😭😍 GRATTIS! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar. ❤️ Jons video var så fin, satt och grät igenom den. 😂❤️ Kram!!!

 • Kata says:

  So happy for you Guys!!!❤️ Your little Leon is a miracle!!! Wishing you all the best from Hungary!😘

 • Sara says:

  Varifrån kommer din cardigan som du har på dig? :)

 • Petra says:

  Hahaha, den där tuttshocken kommer jag ihåg… Har aldrig varit med om en sån enorm skillnad på så kort tid. Helt plötsligt var de bara där…. Jag var själv helt fascinerad över hur stora de blev 🤣
  Var också igångsatt och hade ett snabbt förlopp med. Tog 3.5 Tim totalt, så himla smidigt 👍

 • A says:

  Sååå härligt inlägg och du ska absolut inte be om ursäkt så bra att du inte gör det! 😊 stort grattis igen till hela familjen. Ser så fram emot att träffa min pojke i magen 😍

 • I love how pure this post is! Thanks for sharing such a personal blog post. Xx
  https://www.thoughtsinstyle.com/

 • Alexa says:

  Så glad för hela er familjs skull – och Du Janni var en sådan fin förebild för födande kvinnor – alltså vilken stark sund cool ung kvinna Du är <3
  Lyssnade även på eran trevliga podd och Michaela och Du har ju båda de trevligaste männen bland alla influencers – Var rädd om dem och varandra!
  Trevlig 1:a Advent Till Er Alla <3
  …och snälla, lite mer videos med alla barnen nu när Michaela är där med sina söta busungar.

 • Josefine says:

  Gratulere til dere begge. Han er så søt.

 • Madde says:

  Grattis till er! Stressa inte över bloggen. Såklart kul att läsa och följa men nu finns andra prioriteringar. Tycker det är spännande att få ta del av förlossningar som sker i olika länder. Hur olika länder har sin mödravård, barnhälsovård osv. I Sverige säger de att man inte behöver bada barnet den första veckan eftersom fettet är bra att ha kvar på deras hud de första dagarna. Och där var det till och med att håret kammades. Gulligt. Njut och ta vara på varandra. Glad 1:a advent

 • Victoria says:

  Så underbart fin! Stort grattis och all kärlek till hela familjen 😍😍❤️

 • Anonymous says:

  Grattis till er lilla son! :) en fråga, hur är Leon hittills? Är han nöjd/ledsen eller har han ont i magen eller liknande?

 • loes says:

  Soooo cozy!!! Congrats! And it lovely to hear your experiences. Since I’ve been following your blog for some time now, I had been wondering how you were doing. I’m happy for you! Love from Marrakech. Btw, i visited jardin majorelle here today, and I think you and Jon would love it. It had many good photospots, and it’s great as well for a garden/palm tree enthousiasts ;)

 • Anonymous says:

  Grattis till er otroligt söta son! Så perfekt. Och ni likaså! Varmt lycka till! Kram

 • Mireia says:

  This is too lovely!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Emma says:

  Kollade nyss Jons senaste Vlogg. Den var så mysig, hälsa honom att fortsätta göra pappavloggar ist för bilar m.m 😉👌🏻

 • Kelsey says:

  Hej, kollade på Jons senare vlogg och såg att ni har den lille. Vill bara tipsa om att integra bärsele som varit guld för oss när vi varit ute och rest och vår son ville komma upp mycket. Den kan man ha bra mycket längre än babybjörns och den är ergonomisk vilket innebär – inget rygg ont. Integra är stor inom bärvärlden och kanske inte så vanlig i inlfuncerevärlden och jag är bara tvungen att tipsa dig om denna life saver.

 • Inger says:

  Tittade alldeles nyss på Jons vlog – alltså sååå mysigt ni verkar ha det nu!

  Så många av oss saknar verkligen INTE de tidigare (lite väl krystade) vloggarna med snabba bilar & dylikt ytligt tjafs. Fortsätt fokusera på familjen och bebisen ett bra tag framåt nu och Jon kommer garanterat få en än större lojal publik. Saknar dock hans bror och föräldrar, de är alltid så charmiga och roliga. Hoppas hela er släkt, på båda sidorna, kan samlas några dagar under julhelgen hos er tillsammans med alla barnen – Vore så kul att se!

  Fina ni alla er – Sköt om er och fortsätt njut av livet.

 • Netti Starby says:

  Stort grattis till er och så himla söt han är och vilket fint namn han fick. Vad skönt att allt gick så snabbt med förlossningen och att det går bra med amningen. <3

 • Bianca says:

  Dear Janni and Jon,
  Congratulations!!! So happy for you both, your little man is so beautiful. Thank you for sharing your journey into parenthood, it was so lovely and full of pure joy.
  We are all enjoying watching you become a family and our thoughts, prays and best wishes go out to you.
  xxx

 • Anonymous says:

  so happy for you guys! 💘 you deserve the best

 • Therese says:

  Vilken lycka!. Sötshock!

 • MONICA SORS says:

  Everything really looks so cozy, I loved reading this post my dear, enjoy this new and cute adventure!
  xx
  Mónica Sors
  MES VOYAGES À PARIS
  NEW POST: ALL ABOUT KNIT JUMPERS AND JEANS

 • Live says:

  <3 <3 <3

 • Sandra says:

  Leon är så lik Isse på något vis, eller hur? Grattis till en fina son!

 • Emma says:

  Grattis till er vackra, lilla son. All lycka till er.

 • Jenny says:

  Det är så underbart härligt att läsa din historia då jag känner igen mig så mycket i allting. Jag följde hela din graviditet då vi blev gravida precis samtidigt. Min lilla Ellie (2755g) kom på beräknad dag 14/11-19. Jag körde ett riktigt hårt pass på crosstrainern den 12/11 och på kvällen satte värkarna igång. Njut!! Det gör vi❤️

 • So happy for you Guys!!! so great.

Leave a Reply

Your email address will not be published.