Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:28 | December 8, 2019

BIRTH VIDEO

A video from the birth of Leon – I’m so happy we actually filmed it. <3

Hej hjärtan! En vecka sedan vi hördes här sist, jag har knappt öppnat datorn sedan sist. ;-) Försöker lära mig mamma-livet och lära känna vår lilla kille ännu mer och det är helt fantastiskt, men väldigt stort ansvar såklart. Trodde nog inte att 100% av min tankeverksamhet skulle gå åt till bebis men det gör det verkligen. Jag kommer säkert kunna slappna av lite mer snart och känner mig redan mer bekväm i min roll som mamma, så skönt. Min syster, hennes barn, mamma och mormor har varit här på besök och igår åkte dom hem… Så ledsen för det, vande mig vid att ha dom nära. <3 Till något annat! Ni kanske redan har sett den här videon men det är när Leon föddes! Jag sa ju innan att jag inte ville filma det och att det var privat för mig, men Jon filmade för eget bruk så sa vi att vi skulle se efteråt om vi ville dela med oss av den eller inte. Nu i efterhand är jag SÅ glad för att vi filmade, jag mindes ungefär hälften så när jag kunde se videon så mindes jag allt. Jag hade ju en väldigt snabb förlossning utan komplikatoner, kanske är därför det inte kändes så privat att dela denna. Jag tycker videon är väldigt fin iallafall och visar vår upplevelse väldigt bra, jag kommer kolla tillbaka på den här videon i flera år och minnas när vår lilla Leon kom till världen. <3!! Ni var ju så många som ville att jag skulle filma förlossningen så here you go, haha! Jag filmade dock inget då jag ville fokusera helt på mitt och om jag ska vara ärlig så märkte jag inte ens att Jon filmade. Hoppas ni gillar den. KÄRLEK <3

//Hey loves! A week ago since we were talking here last time, I’ve barely opened my computer since them. ;-) I’m trying to learn mom life and get to know our little boy even more and it’s amazing, but a huge responsibility of course. I didn’t think 100% of my brain activity would go to baby but it truly does. I will probably be able to relax a bit more soon and I already feel more confident in my role as a mom, which feels good. My sister, her kids, mom and grandma was here visiting and they left yesterday… I’m so sad for that, I got used to having them close by. <3 To something else! You might’ve already seen this video when Leon was born! I said before that I didn’t want to film it and that it was too private for me, but Jon filmed it for ourselves and we said that we would see afterwards if we wanted to share or not. Now afterwards I’m SO glad we filmed, I remembered half of it so when I could watch the video I remembered it all. I had a very quick delivery and no complications, maybe that’s why it didn’t feel to private to share. I think the video is very beautiful anyhow and it shows our experience very well, I will look back at this video for years and remember when our little Leon arrived to the world. <3!! Many of you wanted me to film his birth so here you go, haha! I didn’t film though since I wanted to focus on me and to be honest I didn’t even think about that Jon was filming. Hope you like it. LOVE <3


15 kommentarer15 kommentarer om “BIRTH VIDEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ❤️ Happy that you were willing to share such as special moment with us! It was beautiful.

  Reply
 • Men höll han på att filma när du föder? Och ger inget stöd alls? 😱 Istället ska du ha någon annan man (sköterska) där? Om du tyckte det var ok, så bra, men alltså, så tråkigt att inte få göra det med honom vid din sida…?

  Reply
 • Tönt

  Reply
 • Javisst är du en tönt! Självklart. Så är det bara.

  Reply
 • Hej, i er podd så berättar du att dem sydde dig, din syster säger att det var nog en ”bristning grad 2 som är den normalaste”, men räknar dem inte på samma sett i Spanien så att man med säkerhet vet vad som hänt ”down there”? Stort grattis till er lilla pojke! <3

  Reply
 • Oh this is so special and beautiful! What a great memory!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • It’s such a beautiful birth video! Thanks for sharing. X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Janni, your birth movie is wonderful, so beautiful. Thank you so much for sharing. You have a gorgeous little boy, it is lovely watching him grow.
  xxx

  Reply
 • Filmen var helt fantastisk fin. ❤️💙❤️Sett den flere ganger. Og min nye favoritt serie. Har vert og se alle deres vlogger. Både dine og Jon sine.
  Samtidig elsker eg også C’est Normal. Og håper og sikre meg noen plagg i morgen.
  Stor Kram og Klem til er. Fortsett med fantastiske vlogger.😘😍

  Reply
 • Så himla fin video <3 Njut av bebisbubblan 😍! Kram

  Reply
 • Well done Janni! You are such a beautiful mama <3 loads of love for you, Jon and the little one!

  http://carmelatte.co/the-most-effective-gift-ideas-for-ladies/

  Reply
 • Det här är verkligen för privat, vissa saker är bara inte menat att visas upp offentligt och det här är något sådant.
  Skev värld vi lever i när till och med förlossningsvideos publiceras.

  Reply
 • Ja snälla en youtube på detta!! Puss ❤️

  Reply
 • Wow vilken film! All lycka till dig och din fina familj 😊

  Reply
 • Gud välsigne min mamma och alla kvinnor i denna värld.

  Reply