C’EST NORMAL LAUNCH DAY

Promotion for our clothing brand C’est Normal!

Launching our newest collection today at 6pm CET! WOOP, our best collection yet according to me! <3

Hej hjärtan! Jag sitter vid datorn igen, stor dag haha! Det är nämligen launch day av vår senaste C’est Normal kollektion så jag kollar igenom hemsidan och fixar lite bilder sista minuten. Leon ligger och sover i soffan och jag måste bli bättre på att inte bara stirra på honom när han sover, då kommer jag inte få något gjort dom närmsta 18 åren. ;-) Anyways – vår nya kollektion är min absoluta favorit! Mysdressar man kan glida runt i under julen/nyår (eller när som haha). Jag älskar att matcha en outfit i en och samma färg, och det funkar alltid till ett par sneakers. Tycker man ser så mycket mer uppstyrd ut när hela looken går i samma färgton. Vi har även mina favoriter “gala pants” inne igen, den perfekta byxan till både sneakers och klackar som jag äntligen kan ha igen nu när magen är mindre. ;-) Jag har strl S i allt på dessa bilder, men sweatpants och t-shirts kommer jag köra XS i (dom hade inte hunnit fram till plåtningen men S funkar också!). Vi släpper allt kl 18.00 ikväll (CET), så kika in HÄR om ni är sugna på något. :-) Kärlek! <3

//Hey loves! I’m sitting by my computer again, a big moment haha! It’s actually launch day of our latest C’est Normal collection so I’m looking through the website and fixing some last minute pictures. Leon is sleeping on the couch and I have to get better at not just staring at him when he’s asleep, then I won’t get anything done the upcoming 18 years. ;-) Anyways – our new collection is my absolute favorite! Cozy suits to wear all Christmas/new years weekend (or whenever haha). I love to match an outfit in the same color, and it always works with a pair of sneakers. I think you look so dressed up when the entire look is in the same color. We also have my favorites “gala pants” again, the perfect pair of pant to both sneakers and heels that I finally can wear again now when my belly is smaller. ;-) I’m wearing size S in everything in these pictures, but sweatpants and t-shirts I will go for XS (they didn’t make it here in time for the photo shoot but S works too!). We’re releasing it all at 6 pm (CET), so check it out HERE if you feel like getting something. :-) Love! <3

11 reaktioner på “C’EST NORMAL LAUNCH DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.