BABY LOVE

Our little boy and my favorite girl. <3

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår så bra, det var en bra natt inatt där jag fick sova 3,5 timme i streck. Woop! Haha! Nej men ärligt talat så känner jag inte av sömnbristen så mycket under dagen, visst får man något extra hormon? Man måste få det för jag är så beroende av sömn i vanliga fall så om det hade varit såna här nätter innan bebis så hade jag varit förstörd. ;-) Imorgon fyller Leon 4 veckor(!!!!!) och på torsdag en månad. Jag tänkte skriva månadsuppdateringar då som både ni kanske tycker är kul och även jag kan kolla tillbaka på. :-) Eftersom han nu funnits i 4 veckor så börjar jag komma “tillbaka” till livet. Jag är mer bekväm i allt och jag är så glad över att Jon är så bekväm och kan hålla lillen lugn om jag poddar 1 timme eller är borta ett tag. Det är skönt att kunna ta en dusch i lugn och ro och veta att han har det super med pappsen. Något jag saknar som en galning dock är min syster och barnen… Det här var första gången Livia fick hålla Leon och hon var så duktig och försiktig. Stora tjejen, hon är en så fin tjej. <3 Nu ska jag passa på att maila lite när Leon sover, den har inte varit prio alls dessa 4 veckor… Haha! PUSS! <3

//Hey babes! How are you? I feel great, it was a good night where I got to sleep 3,5 hours in a row. Woop! Haha! No but seriously I don’t feel the lack of sleeping too much during the day, you must get an extra hormone, right? That has to be the case since sleep is so important to me usually so if I had nights like this before baby I would’ve been destroyed, ;-) Tomorrow Leon turns 4 weeks(!!!!!) and on thursday a month. I thought I would write monthly updates that you might find interesting and also so I can look back. :-) Since he’s been here for 4 weeks now I’m starting to “get back” to life. I’m more confident in everything and I’m so happy that Jon is too and that he can keep him calm if I record a podcast for an hour or if I’m away for a while. It’s nice to be able to have a shower and relax knowing he’s in great hands with his dad. Something I miss like crazy though is my sister and the kids… This was the first time Livia was holding Leon and she was so good at it and so careful. Big girl now, she’s such an amazing girl. <3 Now I’m gonna do some emails while Leon is sleeping, it hasn’t been prioritized at all the last 4 weeks… Haha! HUGS <3

9 reaktioner på “BABY LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.