RISGRYNSGRÖT

This early morning – rice pudding, fire place is on and morning news on tv. Our sleeping beauty next to us as well. <3

God morgon hjärtan! Såhär startade vi dagen, och nu ligger lillen och sover fortfarande så jag passar på att blogga lite. :-) Imorse gjorde jag risgrynsgröt, det var evigheter sedan jag åt det! Får galna barndomsminnen när jag äter det, oj vad ofta jag brukade äta det runt jul. Fick lite julfeeling idag, har ju knappt känt av det innan. Mysmorgon! Vi firar ju lite idag också, det är nämligen Leons 1-månadsdag! Man kanske inte firar sånt men det gör vi, tänk att han har funnits hos oss i en hel månad nu. Vad hände? <3 Grattis min lilla älskling! Nu ska jag vänta på att han vaknar och mata honom innan vi ska åka till Malaga, vi måste till svenska konsulatet och registrera honom så vi kan få ett provisoriskt pass innan vi åker till Sverige för att få hans riktiga pass. Vi ska inte åka till Sverige ännu men allt sånt här tar ju lite tid. ;-) PUSS!

//Good morning loves! This is how we started our day, and now the little man is still asleep so I’m taking the opportunity to blog. :-) This morning I made rice pudding (don’t know if it’s the correct word, it’s rice and like oatmeal), it was ages ago since I had it! I get crazy childhood memories when I eat it, wow I used to eat a lot of it around Christmas. I got some Christmas feelings today, I’ve barely felt it before. Cozy morning! We’re celebrating a bit today as well, it’s Leon’s 1 month day! You might not celebrate that but we do, can’t believe he’s been with us for a month now. What happened? <3 Congrats my little love! Now I’m gonna wait for him to wake up and feed him before we’re going to Malaga, we’re going to the Swedish consulate to register him so we can get a temporary passport before going to Sweden where he can get his real passport. We’re not going to Sweden yet but all these things takes time. ;-) HUGS!

12 reaktioner på “RISGRYNSGRÖT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.