MERRY CHRISTMAS

Snaps from our Christmas, family time and good food. <3

GOD JUL hjärtan! <3 En dag sent men igår var det fullt fokus på familj och mys. Lillens första jul var så mysig! Vi var ett stort gäng hemma hos oss som åt julmat, delade ut julklappar (det blev en hel del även fast vi sa inga julklappar haha) och bara mös. En perfekt lugn och skön jul, kunde liksom inte önskat mig mer. Jo, att min syster + barnen, mamma, lillebror, mormor och morfar var här också. Vet inte om det hade fått plats men då hade alla varit samlade. ;-) Idag är en typsik juldag, vi har gått en liten promenad, fikat hos pappa och nu har vi precis ätit rester till lunch. Ensam Hemma 2 filmen rullar i bakgrunden och nu tänkte jag sätta mig i soffan och mysa med Leon. Bästa julen någonsin! <3 Hoppas ni har en mysig jul och om ni är ensamma så är det bara en helt vanlig vecka, njut av lugn och kolla massa filmer och ät massvis med choklad. :-))) PUSS från oss!

//MERRY CHRISTMAS loves! <3 One day late but yesterday it was full focus on family and chill. The little ones first Christmas was so cozy! We were a big group at our place that had Christmas food, gift opening (it ended up being a lot even though we said no gifts haha) and just chilled. A perfectly calm and chill Christmas, I couldn’t wish for more. Well yes, that my sister + kids, mom, little brother, grandma and grandpa were here too. I’m not sure everyone would fit but that would’ve been everyone. ;-) Today is a typical Christmas day, we’ve been out for a short walk, had coffee at my dads place and now we just had left overs for lunch. Home Alone 2, the movie, is on in the background and I’m gonna sit on the couch and cuddle with Leon now. The best Christmas ever! <3 Hope you’re having a cozy Christmas and if you’re alone it’s just a regular week, enjoy peace and quiet and watch several movies and eat lots of chocolate. :-))) HUGS from us!

20 reaktioner på “MERRY CHRISTMAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.