PREGNANCY BELLY

My belly from week 19-40 and now 1 month later. The female body is so cool!

Hej hjärtan! Hoppas ni haft en fin helg! <3 Nu är det bara två dagar kvar på det här året, SÅ GALET! Året jag var gravid typ hela året och året jag blev mamma. Leon kom till oss och blev mitt allt på en sekund, så galet. Tänk att det var han som bakades där inne i magen? Känns overkligt men samtidigt så självklart. Jag känner igen hans rörelser här ute och hans ben som sparkar konstant. ;-) Jag började fota magen ganska sent men jag är så glad att jag gjorde det, så himla häftigt att se! Min mage kom ganska sent men sen boomade den tillslut, jag kan verkligen sakna magen. Tyckte det var så mysigt. Jag kan inte sluta förvånas över hur jäkla cool kroppen är?!?! En minimänniska bakas där inne, kroppen ger bebisen allt den behöver, organen flyttar på sig och jag fick må bra hela vägen. Jag är förevigt tacksam för mig kropp. Om jag tyckte den var stark och cool innan så är det en helt ny respekt för kroppen nu. Kommer försöka att aldrig klaga på min kropp, även om den känns och ser annorlunda ut nu jämfört med innan Leon var där inne. Tycker kroppen är helt sjukt cool. Störst skillnad var det mellan vecka 30-34 tycker jag, där smällde det till. Hoppas jag har turen att få bli gravid igen någon gång i mitt liv, på riktigt det coolaste jag varit med om. PUSS! <3

//Hey loves! Hope you’ve had a great weekend! <3 Now it’s only two days left of this year, SO CRAZY! The year I was pregnant almost the entire year and the year I became a mom. Leon came to us and is now my everything after just one second, so crazy. Can you imagine he was the one baking in there? Feels unreal but at the same time so obvious. I recognize his movements on the outside and his legs that kicks constantly. ;-) I started to take photos of the belly pretty late but I’m so glad I did, so cool to see! My belly came pretty late but it boomed in the end, I can truly miss the belly. I thought it was so cozy. I can’t stop thinking about how freaking cool the body is!?!? A mini person is baked in there, the body gives the baby everything it needs, the organs are moving and I got to feel good during the entire process. I’m forever grateful for my body. If I thought the body was strong and cool before I have a whole new level of respect for it now. I will try to never complain about my body, even if it feels and looks different compared to before Leon was in there. I think the body is insanely cool. The biggest difference was between week 30-34 I think, then it really popped. I hope I will be lucky enough to be pregnant again in my life, seriously the coolest thing I’ve ever experienced. HUGS! <3

21 reaktioner på “PREGNANCY BELLY”

 • Helene says:

  Og du ser jo bare helt fantastisk ut uke etter uke! Gratulerer igjen med nydelige lille Leon <3 ønsker dere godt i ALT dere har og alt dere har i vente i årene som kommer. Store forbilder – hele familien Olsson Delér!

 • Khloe says:

  You had the smallest pregnant belly I’ve ever seen! :O

  I mean even at the end of your pregnancy you looked like 6-7 months pregnant haha. :-D

  Don’t mean it in a bad way, but I didn’t know that it is possible for a belly not to show out for such a long time. :P

 • Meli says:

  Vilken fantastisk resa att få följa din graviditet (samtidigt som jag själv var gravid för första gången under i princip samma period). Kan verkligen relatera till dig på många sätt :) Jag födde min bebis bara någon vecka efter Leon föddes. Hade också en relativt lätt graviditet.

  Men förlossningen och postpartum har varit jobbigare. Undrar om du liksom jag sprack mycket under din förlossning? Och är Leon alltid söt och snäll, eller gråter/skriker han otröstligt ibland fast han är mätt, torr osv? Samt kan Leon somna själv eller måste han bli buren/vaggas till sömns i din famn?

  • janni says:

   Åh vad härligt att höra, grattis!! <3 Jag sprack en del men inte massor, så har inte haft problem efteråt. Ont gjorde det ju ett tag såklart med stygnen men jag klarade mig, haha! Han är oftast en nöjd bebis men självklart skriker han också ibland och vill ha närhet, vägrar ligga ensam osv. På natten somnar han alltid om själv i nestet utan problem, men vissa nätter vaknar han varje timme... Jag antar att man bara får kämpa på och stå ut, och det kommer komma olika faser där bebisarna sover bättre/sämre. KRAM!

 • Mariya says:

  This post made me smile so much! x

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

 • A says:

  Kroppen är fantastisk!

 • Mireia says:

  You look gorgeous!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Sophie says:

  Väldigt fin mage :-)
  Ångrar innerligt att jag inte dokumenterade min graviditet, men på den tiden (låter som om jag vore lastgammal, hahaha) fanns ju inte mobilkameror och tanke på “vanlig” kamera fanns inte överhuvudtaget i min dåvarande ärthjärna … Hahaha :-D

 • Erika says:

  Vad har Leon för klädstorlek nu? Och vad hade han när han föddes? 🙂

  /undrar en som snart själv ska ha en liten 😊

  • janni says:

   Nu har han 56, och det går fort nu haha! Han har haft 50/54 tills för en vecka sedan! Kram!

 • text twist 2 says:

  En minimänniska bakas där inne, kroppen ger bebisen allt den behöver, organen flyttar på sig och jag fick må bra hela vägen.

 • Kroppen är fantastisk!

 • Matt says:

  Such a nice story and it’s great that you enjoyed your pregnancy. I also really enjoy seeing you enjoying your time in Marbella and relaxing with your family. Adjusting to family life can be very hard, time to recover, reset and look after yourself. New mums often struggle to think about themselves and make sure they have time for them to rest, recover and enjoy what’s going on around them.

 • survivio says:

  When I believed in forever, and everything would stay the same
  Now my heart feel like December when somebody say your name.

 • It is consistently incredible to unearth a fascinating subject of yours like this.

 • sudoku 247 says:

  Although I have two small children, I have never delicately observed each stage of my wife’s pregnancy. Wish I could turn back time!

Leave a Reply

Your email address will not be published.