Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:16 | January 4, 2020

START OF 2020

Hej babes! Hoppas ni mår prima. :-) Dags för mig att börja blogga som vanligt nu, vill försöka få till iallafall ett inlägg om dagen. Dels för att jag saknar det och dels för att jag vill kunna kolla tillbaka på den här tiden med lilleman. Han har vuxit massor senaste veckan?? Han är inte alls lika tiny längre. Vi startade iallafall 2020 med en prommis och mys i solen! <3 (har sett frågor om kläder när man ammar, jag ska göra ett sånt inlägg!)

//Hey babes! Hope you’re feeling great! :-) Time for me to start blogging like usual now, I want to make at least one post a day. Partly because I miss it and also because I want to be able to look back at this time with the little one. He grew so much the last week?? He’s not that tiny anymore. We started 2020 with a walk and chill in the sun! <3 (I’ve seen questions about clothing while breastfeeding, I will make a post about it!)

Det här var Leons första outfit för året, hehe. Kofta och sockor från Livly och byxor köpta på Corte Ingles här. Min lilla sötnos!! <3

//This was Leon’s first outfit for this year, hehe. Sweater and socks from Livly and pants bought from Corte Ingles here. My little cutie!! <3

För söt för att inte posta… Kommer aldrig kunna säga nej till den här. Seriöst.

//Too cute not to post… I will never be able to say no to this one. Seriously.

Vi åkte till La Canada igår för att handla lite och det blev en lunch på Manuka. Jag har ju varit sugen på Chevre under graviditeten men inte ätit det såhär sedan innan graviditeten, så nu var det dags. SÅ gott! Den här salladen är ett hett tips om ni är i Marbella. :-)

//We went to La Canada yesterday to do some shopping and had lunch at Manuka. I’ve been craving Chevre cheese during pregnancy but haven’t had it like this since before I was pregnant, so it was time. SO good!! I truly recommend this salad if you’re in Marbella. :-)

Den här lillen sov så sött när vi åt, vi tog inte med hela vagnen utan bara adapters så vi kunde sätta bilstolen på vagnen. Riktigt nice! Det kommer vi börja göra nu om vi ska göra mindre utflykter. :-)

//This little cutie slept when we ate, we didn’t bring the entire stroller but just adapters so we could put the baby car seat on the stroller. So nice! We’re gonna start doing that now when we’re going out for smaller things. :-)

Utsikten igår när Edita och jag gick prommis. Vi har daglig date när det kommer till promenader, så har vi våra små killar i vagnarna och går i alla möjliga backar. Bästa som finns! <3

//The view yesterday when Edita and I went for a walk. We have a daily date when it comes to walks, and we have our boys in the strollers and walk in all the different hills. The best thing ever! <3

Edita gav mig en liten present, hon vet min kärlek för nötter och choklad. <3 Helgsnacks!

//Edita gave me a little gift, she knows about my love for nuts and chocolate. <3 Weekend snacks!

När vi ändå snackar om Edita så såg jag en sån här bärsjal på henne och det såg så enkelt ut, så nu ska jag prova den också! :-) Blev en filt i samma mönster också!

//Since we’re already talking about Edita I saw her using this baby wrap and it looked so easy, so now I’m gonna try it too! :-) Ended up with a blanket in the same pattern as well!

Just nu kör vi på denna, men han är inte ett superfan av den… Så håller tummarna för sjalen! Idag gick det bra dock, jag kunde laga mat och han sov där i. :-)

//Right now we’re using this one, but he doesn’t love it… So fingers crossed for the wrap! Today he was ok with it though, I could cook and he slept in there. :-)

Om ni undrade vad det var på golvet på bilden ovan så var det Jon som gått bananas på Ikea, haha! <3 Ska bli kul att se när han fått upp allt nytt, jag vet inte ens vad han köpt! Så spännande! PUSS <3

//If you were wondering about what was on the floor in the previous pic it was Jon that went bananas at Ikea, haha! <3 Will be fun to see when everything new is up, I have no idea what he bought! So exciting! HUGS <3


11 kommentarer11 kommentarer om “START OF 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer bli massa nej hur söta dom än är..🤣 dom gör så mycket dom inte får 🤣 riva ner saker, pilla i toan, pilla i blomkrukor, kasta mat på golvet listan kan göras låååååång.

  Reply
 • Looking forward to your daily posts. ☺️

  Ps: Leon is the cutest!! 😍

  Naomi xx

  Reply
 • Leon is so cute! And you look great 😍
  I’m a mom-to-be in Monaco, hope you will show up back here soon 😘🤞

  Reply
 • Så fina bilder!! 😍😍

  Reply
 • Min dotter hatade bärsele, men älskade bärsjal 🥰 så jäkla smidigt och bekvämt sätt att bära på. Vi hade en period när hon ville vara nära hela tiden och bärsjalen gjorde verkligen livet lättare och hon sov så himla gott i den ❤ Hoppas det funkar för er med 😊

  Reply
 • Such a lovely start of the year!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Wish you all the best in 2020!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • Alltså, så söt unge! Han är såååå lik din pappa, samtidigt lik Michaela, men lik dig som tusan och ändå lik Jon samtidigt. Haha, en salig blandning enligt mig alltså, men jag ser verkligen lite utav er alla i honom, och som sagt, galet söt är han! Grattis till underverket! <3

  Reply
 • Hej!
  Promenad-utsikten ser magisk ut, vart är detta? Har du några bra tips på promenad-ställen?

  Kram

  Reply
 • Lovely mum! Your sneakers are nice, where did you get them? xx

  Reply
 • Undrar också om sneakersen??? Vart ifråååånn?? 🙄

  Reply