MOM GANG

Mom crew and lunch spot yesterday! <3 We created our own little mom group here haha!

Hej babes! Igår var vi ett stort gäng, vi kan kalla oss mamma-maffian haha, som bestämde oss för att ta en prommis vid stranden. Vädret var perfekt, sällskapet var perfekt och maten vi åt under vårt lilla stopp var perfekt. :-) Vi tog strandpromenaden mot Marbella och gick ganska långt innan vi vände och stannade på Rachel’s Eco på vägen hemåt. Där finns en pool och riktigt bra mat, tips! Jag rekommenderar deras juicer, green detox bowl och avokado-mackan. Bebisarna sov sött och kom upp för lite mat och mys i slutet. Bra dag och wow vad kul med ett litet mamma-gäng, nu förstår jag varför många har mamma-grupper när dom får barn. Edita och jag har ju haft vår egna lilla grupp, så nu har vi utökat eftersom fler har kommit hit till Spanien. MYS! Idag är en hemmadag då Jon fick nackspärr med migrän som började igår och jag vaknade inatt och kände av att jag håller på att få mjölkstockning… Kul! ;-) Vi myser med lillen i soffan bara samtidigt som solen skiner ute och himlen är knallblå, känns sådär. Ska inte klaga däremot, det är mysigt att vara hemma också. PUSS <3

//Hey babes! Yesterday we were a big group, let’s call us the mom mafia haha, that decided to go for a walk along the beach. The weather was perfect, the company was perfect and the food we had during our little stop was perfect. :-) We took the beach walk towards Marbella and walked pretty far before we turned around and stopped at Rachel’s Eco on the way home. There’s a pool and great food there, a good tip! I recommend their juices, the green detox bowl and avocado toast. The babies slept and came up for some food and cuddles in the end. Such a great day and wow how fun it is with a small mom gang, I understand now why a lot of people have mom groups after having babies. Edita and I had our own little group before, so now we made the group bigger since more people came to Spain. COZY! Today’s a home day since Jon’s neck started hurting yesterday and also migraine and I woke up in the middle of the night and felt that I’m starting to get mastitis… Fun! ;-) We’re cuddling with the little one on the couch and at the same time the sun is shining outside and the sky is so blue, feels a bit sad. I won’t complain though, it’s cozy to be at home too. HUGS <3

9 reaktioner på “MOM GANG”

 • Estelle says:

  Hi Janni, this sounds amazing, wish you and your family all the best. I love the show yummie mummies on netflix, they have a great sentence: „the girls wanna be us and the boys wanna be with us“, kinda fits your group🥰 excited to hear more from you on here☺️ Greetings from Liechtenstein

 • Mireia says:

  Everything looks so nice!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • sandrayosi says:

  Jag måste bara få ge dig credd. Du är nog den enda influencern som influerar dina läsare, du inspirerar till god hälsa, naturlig skönhet och sund livsstil. Hela du vibrerar good-feeling aura. Ni lever exempelvis i ett mansion som man endast drömmer om men det glömmer man som läsare bort för ni känns så ödmjuka med hur bra ställt ni har det, då ni inte slänger det i era läsares ansikten (du och jon) som många andra bloggare och “influencers” gör. Du är en true influencer. Man får det man vibrerar ut och ni vibrerar ut ödmjukhet och god/sund livsstil, och jag tror (hoppas) att universum studsar tillbaka det till er då er livsstil egentligen lockar till skvallertidningar men aldrig läst om er där. Endast sett positiva saker om er. Så jävla flummig kommentar men jag hoppas mitt message nådde ut till dig.

 • That’s so cool! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

  • Jasmin says:

   @sandrayosi – Could not agree more :-)

   Ödmjukheten och båda fötterna på jorden inkluderar dessutom båda deras respektive charmiga familjer också.
   I synnerhet Jons ursvenska föräldrar är så fina att titta på tycker jag. Alla vloggar där Jons föräldrar och hans dito charmiga bror Hans är med på är alltför få, men så sevärda när de kommer.
   You are truly blest – and I wish you a happy and prosperous 2020!

   Keep up your good work “Jannid” <3

 • Michelle says:

  Vilken modell på barnvagn är det du har? 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.