ORGANIC MARKET & FOOD

Lunch at Organic Market & Food with friends. <3 Recommending immune booster juice and superfood salad. And coffee – yum!

Hej hjärtan! Hoppas ni har en fin start på dagen. <3 Räknas det fortfarande som start på dagen? Haha! Igår körde vi långlunch på Organic, efter en heldag hemma i soffan dagen innan där jag var sjuk pga mjölkstockning så kände jag att jag ville ut. Jag ville klä på mig riktiga kläder, få frisk luft och äta något gott. Vi hade inte varit på den här restaurangen på evigheter och det var så gott, men måste få tipsa om att inte åka dit när det är typisk spansk lunchtid (runt 13.30-15.00). Det var SÅ mycket folk och vi brukar vara där tidigare och det är i princip tomt. Maten gick snabbt att få in iallafall men det var lite högt ljud och stojigt liksom. Störde inte oss så mycket men mysigare där när det är lite lugnare. :-) Vi var där i flera timmar och snackade om livet och åt gott. Deras cappuccino är riktigt smarrig så vill man dricka en god kaffe bara så åk dit! Nu ska jag ta tag i tvätten, man tvättar så ofta med bebis… Haha! PUSS <3

//Hey loves! Hope you’re having a great start of the day. <3 Does it still count as start of the day? Haha! Yesterday we went for a long lunch at Organic, after a full day at home on the couch the day before since I was sick because of mastitis I felt that I wanted to go out. I wanted to wear normal clothes, get some fresh air and eat something good. We haven’t been to that place in forever and it was so good, but I have to tell you to not go there when it’s the typical spanish lunch time (around 13.30-15.00). It was a LOT of people and we’re usually there a bit earlier and then it’s almost empty. The food came in fast still but it was pretty loud and a lot going on. It didn’t bother us too much but it’s cozier when it’s a bit calmer. :-) We were there for several hours and talked about life and had good food. Their cappuccino is really good so if you just want a good coffee go there! Now I’m gonna do some laundry, you do a lot of that with a baby… Haha! HUGS <3

6 reaktioner på “ORGANIC MARKET & FOOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.