DAILY ROUTINE

Our routine is that I put Leon in his stroller after food and then Edita and I meet up for a walk in the hills. <3

Hej hjärtan och glad fredag! Helt galet att det är fredag redan… Jag dricker bara läsk på helgen (fredag och lördag haha) och det kändes som det var igår. Varför jag har en sån regel är för att jag drack läsk varje dag efter Leon kom så vid nyår fick det bli en liten regel för mig själv. Går toppen och nu när fredagen kommer är jag knappt sugen, konstigt hur det är en vanesak. Anyways, imorse blev det en riktigt skön prommis med Edita! Vi går ju nästan varje dag men nu var det två dagar sedan, så det var skönt. Vi sprang till och med lite i två små uppförsbackar! När man första 10 stegen skriker “men wow det känns så bra!” till att ett steg senare knappt kunna andas. ;-) Samma för oss båda, men vi ska jobba upp det igen. När jag kom hem gosade jag med lillen en sväng och sen tog Jon honom och jag körde mitt första pilatespass! Jag gjorde ett legs and booty pass från våra gravidpilates-klasser, tänkte att det var bra att börja med. Jag kommer ha träningsvärk imorgon. :-)) Men det var det skönaste på länge, jag har inte kört pilates eller tränat på nästan 2 månader nu och har saknat det! Kan ni kanske gissa att vi hade en bra natt med bra sömn? Så mycket energi idag haha! PUSS, hoppas ni får en fin fredag!

//Hey loves and happy friday! It’s crazy that it’s friday already… I only drink soda on the weekend (friday and saturday haha) and it felt like it was yesterday. Why I have that rule is because I had soda every day after Leon arrived so after new years I made a rule for myself. It goes great and now when friday is here I barely want it, crazy that it’s a thing you just get used to. Anyways, this morning we went for a really nice walk with Edita! We’re walking almost daily but now it’s been two days since, so it was nice. We even ran a bit in two small hills! When you take the first 10 steps and scream “but wow this feels so good!” and the next step you can barely breathe. ;-) Same for both of us, but we’re gonna work on getting better again. When I came home I cuddled with the little one for a while and then Jon took over and I did my first pilates workout! I did the legs and booty workout from our pregnancy pilates classes, I thought it was a good start. I will for sure have sore muscles tomorrow. :-)) But it was the best thing in a long time, I haven’t done pilates or trained in almost 2 months now and I’ve missed it! Can you tell we had a good night with good sleep? So much energy today haha! HUGS, hope you’re having a great friday!

13 reaktioner på “DAILY ROUTINE”

 • Marie says:

  Alltså kan jag få komma till er på träningsläger?? Ha ha ha… du måste typ vara den sundaste människan som finns?! Inte extrem åt nåt håll utan bara så jäkla bra! Fortsätt så din kropp kommer tacka dig när du blir äldre! 👍
  Nu ska jag göra ditt recept med sötpotatis o fetaost/kikärtsröra.

  Älskar dina recept (är själv vegetarian) så ös gääärna på med mer recept både här på bloggen och i vloggen.

  Hoppas ni får en toppenhelg med lilleman❣

 • Bella says:

  Vart kommer dina svarta leggings ifrån som du har på bilderna? Ser så fina och bekväma ut :)

 • Erika says:

  Alltså hur söt får man vara!? Han är bedårande söt!
  Skönt att komma igång med träning och rutiner men måste ändå berömma dig för att du levt i nuet och njutit av bebisgos, helt rätt enligt mig.
  Ha en fin helg och njut av ljuset, här i Sverige är det grått grått grått!

 • Hanna says:

  Gud så hiiimla söt liten knodd ^^

 • Danique says:

  Love your blog!! How is de Coracor baby carrier??

 • That sounds great! <3 So cute…
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

 • Ida says:

  Vad är det du har för fint i vagnen? Det gråa med elefanter? ☺️

 • Rebecka says:

  Ta det försiktigt med löpningen bara!! Annan träning är bättre men just löpning är att vara försiktig med första året pga risk för framfall ❤️❤️❤️

 • S says:

  Se till att träna upp bäckenbotten (alltså KNIIIP haha) ordentligt innan du springer! Det kan ta ett tag men är verkligen den första träningen man ska börja med efter graviditet!
  https://mamma.fit/2016/03/17/framfall-vid-lopning-sa-kanns-det/

 • Emelie says:

  Varifrån kommer din tröja? Ser underbar ut!!

 • Grüezi says:

  Soda means Soda water or Coca Cola (like in US)?

 • Karin says:

  Härligt!
  Vad heter dina träningsskor som du har på bilderna?

 • Hege says:

  Så søt babyen deres er 💙 Gøy å følge dere på YouTube 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.