LUNCH DATES

Lunch date this weekend – you have to make this dish!! Find the recipe on Ida’s blog here!

Hej hjärtan! Vi har ju äntligen lite vänner här, haha! Vi har kört lunchdater i veckan, riktigt mysigt. I söndags bjöd Ida och Alex hem oss till sig för lunch så vi hängde där exakt hela dagen. Och maten… Wow! Ni måste laga det här någon dag. En nudelsallad med tofu och nötter. Kommer bli en ny favorit här hemma känner jag! :-) Ni hittar en länk till receptet här! Till efterrätt blev det svenskt bryggkaffe (måste köpa en kaffebryggare nu, haha) och chokladbollar utan socker. Riktigt goda. Kunde liksom inte sluta äta, haha! Här hittar ni det receptet också. :-) Tack Ida och Alex för en supermysig dag och riktigt god mat, det här måste vi göra oftare haha! PUSS <3

//Hey loves! We finally have some friends here, haha! We’ve had lunch dates this week, so cozy. This sunday Ida and Alex invited us to their place for lunch so we hung out there the entire day. And the food… Wow! You have to make this one day. A noodle salad with tofu and nuts. It will be a new favorite in this house! :-) You’ll find the link to the recipe here! For dessert we had swedish coffee (I have to buy a coffee maker for that now, haha) and chocolate balls without sugar. So yum. Couldn’t stop eating them, haha! You find that recipe here too. :-) Thanks Ida and Alex for a super cozy day and really good food, we have to do this more often haha! HUGS <3

6 reaktioner på “LUNCH DATES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.