Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:29 | February 12, 2020

MAKE UP CHALLENGE

Make up challenge with Alice!

Hej hjärtan! Äntligen dags för en ny video, woop! :-) Filmade den här i Marbella som ni ser, men har inte hunnit redigera förrän igår… Måste skaffa mig en redigerare, men har så svårt för att lämna bort jobb. Kontrollfreak, haha! Anyways, vi gjorde en make up challenge! Alice är ju grym på smink och jag tycker alltid hennes make ser perfekt ut, så jag ville lära mig. :-) Hon sminkade halva mitt ansikte och jag skulle då lyssna ordentligt och göra andra halvan. Ni kan ju se hur det gick… Haha, jag blev nöjd tillslut! Hoppas ni tyckte det är en kul video. Nu ska jag öva öva öva, jag gissar att man blir bättre desto mer man övar. PUSS <3

//Hey loves! Finally time for a new video, woop! :-) I filmed this in Marbella as you can see, but I haven’t had time to edit until last night… I need to find an editor, but I have such a hard time giving away my work. Control freak, haha! Anyways, we did a make up challenge! Alice is so good at make up and I always think her make looks perfect, so I wanted to learn. :-) She did half my face and I was supposed to listen very well and then do the other half. You can see how I did… Haha, I was happy with it in the end! Hope you think it’s a fun video. Now I’m gonna practice practice practice, I’m guessing you get better the more you do it. HUGS <3


8 kommentarer8 kommentarer om “MAKE UP CHALLENGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hei! Så utrolig fint det ble<3 Hvilken øyenskygge brukte du? Klem!

  Reply
 • yessssss makeup!!!!!! you did a great job!!!

  Reply
 • can you do a product brakdown with names and shades of your products pleaseeeeee <3
  expecially the blush name, eyeshadow and lipliner <3
  pleaseeee

  Reply
 • Haha varför försöker Alice få smink att framstå som någon ”viktigt” och typ ”svårt”… men är man outbildad över lag så är det väl såna simpla saker man får leka expert på antar jag :,)

  Reply
 • Men åh vilken rolig video! :-D

  Reply
 • Så rolig video!!! 😍😍 kram

  Reply
 • Love the makeup look, and it looks like so much fun!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • looooveeee it <3
  super a fan of makeup content. love that lipproduct? how is it called ?

  Reply