BUSY WEEK

På tåget till GBG!   / On the train to GBG!

Plåtning hela dagen!  /  Photoshoot all day!

Jon kom äntligen till Europa igen!! <3  /  Jon finally came back to Europe!! <3

Möten och fix med syster!  /  Meetings and stuff with sis!

Hej babes! Vad händer med dygnets timmar när man har bebis? Haha! Lägg på en tågresa till Göteborg, en heldags plåtning, en tågresa till fast till Stockholm och sen emails/poddinspelningar osv. Jag maxar iallafall tiden i Sverige och det känns bra! Speciellt all tid med min syster, sjukt att vi inte tröttnar på varandra. ;-) Nu är Jon tillbaka också, så himla mysigt. Nu har jag klarat av 10 dagar ensam med lilleman, det gick som tur var väldigt smidigt. Vår lilla kille. <3 Ville mest bara kika in och säga hej till er, jag tror aldrig jag haft en sån här lång break från bloggen sedan jag startade den. Jag har dock aldrig haft en liten bebis och plåtat kampanj samtidigt heller, haha! Ska bli så kul att visa er resutlatet!! Nu – snabbdusch och sen bums i säng bredvid mina killar. Puss och kärlek! <3

//Hey babes! What’s happening with the hours of the day when you have a baby? Haha! Add a train ride to Gothenburg, a full day of photoshoot, another train ride but to Stockholm and then emails/podcast recordings etc. At least I’m maxing out my time in Sweden and that feels good! Especially all the time with my sister, it’s crazy that we don’t get tired of each other. ;-) Now Jon is back too, so cozy. I had 10 days alone with the little man, luckily it went super smooth. Our little boy. <3 I just wanted to check in here and say hi, I don’t think I’ve ever had a break this long from the blog since I started it. I’ve never had a small baby while shooting a campaign either though, haha! Can’t wait to show you the result!! Now – quick shower and then straight to bed next to my boys. Kisses and love! <3

9 reaktioner på “BUSY WEEK”

 • Sophie says:

  Sagt det förr och säger det nu: Lillen är gudasöt!!! <3

 • Julie says:

  You have a beautiful family Janni and I enjoy having a glimpse into your world so thank you! It’s more wholesome to watch your gang than most tv shows. I didn’t know where to ask this- I’m not on social media sites. We are doing a Mediterranean cruise this summer and will have a day in Monte Carlo. Would you share your favorite restaurants or best things to do in your eyes? I want to see the yachts of course and the princes’ automobile collection but would appreciate any input!
  Funny thing- I came across one of the vlog’s on your dad’s yacht while trying to expand my horizons and think bigger. Hooked! I never thought I would make it to Europe and now I will be there for three weeks!!! You are contributing to expanding people’s horizons…. Thanks darling, Julie

 • Mireia says:

  Sounds busy but fun!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Anonymous says:

  Janni pleaseeee when will be available lightroom presets from you?

 • Wow, beautiful photos. <3
  Sandra / https://shineoffashion.com

 • Emma says:

  Hej Janni,
  Skulle vara roligt om du svarar på den här frågan.
  Hur fan slutar man känna dåligt samvete för att man är så priviligerad?
  Jag lever inte i ett överflöd direkt men jag har det väldigt bra och kan spendera pengar på “onödiga” grejer, jag ger vidare till olika organisationer för att jag vill bidra men samtidigt känner jag mig så motsägelsefull när jag kan lägga en hel del pengar på tex, hudvårdsprodukter. Som jag inte behöver men som jag vill ha. Funderar så mycket på hur jag förtjänar det, om jag förtjänar det och hur jag kan ta det beslutet när andra dör för att de inte har rent vatten. Men jag ska få unna mig lite go hudvård för några 1000-lappar.
  Det känns som du kan göra båda delarna, eller det känns iallefall som du kan se din livssituation för vad den är, att du lever superfint i marbella men du kan också bidra till en skola i Colombia. Hur hittar du balansen?

  • mickan says:

   Jag kommer ihåg när jag fick min första lön, som var helt sjukt stor tyckte jag då, då funderade jag också på om jag var värd det. Det finns ju massa folk där ute i världen som har det jättedåligt. Jag tänker numera att jag ska leva det liv som gör mig lycklig, även om det innebär att ibland slösa eller unna sig saker. Ge tid och pengar till den grad du kan så du kan ha ett lyckligt liv. Sen försök att släppa tanken. Ingen mår bättre av att du mår dåligt.

 • Spend some time playing. I’m interested in finding out more because I have strong views about it. Would you please provide more details to your blog post? We will all actually gain from it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.