BACK IN MONACO

Hej babes! Såhär såg det ut när vi landade på Nice flygplats, det var skönt att äntligen vara framme. :-)

//Hey babes! This is how it looked when we landed at Nice airport, but it was nice to finally arrive. :-)

Leon älskar att kolla in i kameran nu, det gjorde han inte förut. ;-) SÖTNOS, jag smälter…

//Leon loves to look in to the camera now, he didn’t before. ;-) CUTIE, I’m melting…

Vi stannade på Joe&The juice innan vi åkte hemåt, vår kyl ekade tomt och vi orkade inte gå och handla det första vi gjorde. Det blev en tunacado, mums…

//We stopped at Joe&The juice before going home, our fridge was empty and we didn’t have the energy to go out to buy groceries the first thing we did. I had a tunacado, yum… 

Vårt första stopp i Monaco dagen efter blev EOLA, min favvorestaurang! Hur fint?

//Our first stop in Monaco the day after was EOLA, my fave restaurant! How pretty?

Min sötnos! <3   // My cutie! <3

Jag provade deras Acai-bowl och den var grym! Tips! :-)  //I tried their Acai bowl and it was great! Top! :-)

Mycket mat these days… Haha! Vi provade även ett bagel-ställe vi gått förbi så många gånger. Vi väntar på våran vagn så Leon har fått hänga med i babybjörn när vi gått ut, inte optimalt när man ska äta haha! Hoppas vagnen kommer idag så vi kan gå lite längre promenader. :-)

//A lot of food these days… Haha! We also tried a bagel place we’ve walked by many times. We’re waiting for our stroller so Leon have been hanging out in the babybjörn when we’ve been out, not great when you’re supposed to eat haha! Hopefully the stroller will arrive today so we can go out for longer walks. :-)

Jag tog en med cream cheese, avokado och lax. Bästa kombon!

//I had one with cream cheese, avocado and salmon. The best combo!

Så köpte vi ett babygym till lilleman, han älskar det! Så kul att se att han kan ligga och kolla på leksaker nu, min lilla kille. <3

//And then we bought a baby gym to the little man, he loves it! So fun that he can lay there and look at the toys now, my little boy. <3

Sista matbilden för denna post, en auberginepizza haha! Så jäkla god är den… Brukar alltid beställa den när vi beställer pizza!

//Last food pic for this post, an aubergine pizza haha! It’s so good… I usually always order it when we order pizza!

Och lilleman i sin pyjamas (så mysig, finns här!), och sin nya leksak han fick av Benni! Giraffen Sophie, tydligen en leksak nästan alla barn i Frankrike har. Leon älskar den, den piper och är enkel att hålla i! Nu ska jag laga en granola, ska visa er recept sen! Det spöregnar ute så vi kommer nog bara hänga hemma idag… PUSS <3

//And the little man in his pajamas (so cozy, find it here!), and his new toy he got from Benni! Sophie the giraff, apparently a toy almost all kids in France have. Leon loves it, it is a sound when you press it and it’s easy to hold on to! Now I’m gonna make a granola, I’ll show you the recipe later! It’s pouring down rain outside so we’ll probably just hang out at home today… HUGS <3

9 reaktioner på “BACK IN MONACO”

 • Maja says:

  Dendär Acai-Bowlen såg ju så god ut!!!

 • Anonymous says:

  Mycket mobilbilder nu ;) saknar dina fina outfitsbilder tagna med bra kamera och filter.

 • Anonymous says:

  Hej Janni! Följer dig slaviskt på insta, blogg, YT och podd, MEN har vart nära på att avfölja dig på insta många gånger på grund av dina filter på stories som gör att man får en halv elepsiattack varje gång man råkar klicka på dina stories, och som tyvärr är väldigt störande. Pratar om filtret du har här på första bilden. SNÄLLA sluta med dessa, du och din omgivning är snyggare utan filter!!

 • run 3 says:

  Mycket mobilbilder nu ;) saknar dina fina outfitsbilder tagna med bra kamera och filter.

 • B says:

  LOVE Sophie the Giraffe!! All my kids had one… it is awesome when they are teething. Sophie came everywhere with us. I definitely recommend buying a 2nd one as back up in case she gets lost somewhere. Bubs love chewing on the Giraffe and her neck is perfect for little hands….
  xxx

 • sudoku says:

  If you are looking for games that are both entertaining and valuable to practice certain skills such as perseverance, thinking ability, or observation ability… then sudoku will be a great choice for you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.