PALM TREE DIAPER

Coolest diapers ever!! From PureBorn.

Hej babes! Igår lyxade vi till det med en ny favoritblöja, hur ball är denna? Beställde även en med ananas på, men nu vill jag ha alla olika mönster haha! Dom är så mjuka också och även i organic material vilket är super. Låter som jag försöker sälja in blöjorna här men det är inget samarbete (I wish haha), blev bara så glad när jag hittade blöjor som såg lite roliga ut och dessutom var organic. Vi myser på här hemma, Jon är lite sjuk så vi gör inte så mycket. Leon och jag går promenad på morgonen i solen och sen leker vi i hans babygym och vi övar lite magtid. Han har börjat bli stark nu men älskar inte att ligga på mage. Hur länge brukar/brukade ni köra magträning med era bebisar när dom är 3+ månader? Just nu gör vi det tills han blir arg vilket är typ 2-3 minuter max haha! Min lilla sötnos med världens starkaste vilja redan. Undra vem han fått det av… ;-) Nu – prova torktumla våra kuddar med tennisbollar! Har tvättat dom så hoppas det funkar annars blir det oskönt att sova inatt. :-)) PUSS <3

//Hey babes! Yesterday we spiced it up with a new favorite diaper, how cool is this one? I also ordered one with pineapples, but now I want all the different ones haha! They are so soft and also in organic material which is amazing. Sounds like I’m trying to sell you these diapers but it’s not a collab (I wish haha), I just got so happy when I found diapers that look a bit more fun and also are organic. We’re just chilling at home, Jon is a bit sick so we’re not doing much. Leon and I go out for walks in the morning in the sun and then we’re playing in his baby gym and practicing belly time. He’s getting strong now but he doesn’t love being on his belly. How long do/did you usually do belly training with your babies when they’re 3+ months? Right now I’m doing it until he gets angry which is like 2-3 minutes maximum haha! My little cutie with the strongest will already. Wonder who he got that from… ;-) Now – try to tumble dry our pillows with tennis balls! I’ve washed them so hopefully that works otherwise it won’t be super comfy to sleep tonight. :-)) HUGS <3

21 reaktioner på “PALM TREE DIAPER”

 • Alex says:

  Jag la alltid min bebis med armarna över en amningskudde. Så att han vilar bröstet/magen på kudden om du förstår vad jag menar :) på så sätt kommer de upp mer och kan se lite mer! Sen kan man sätta babygymmet i närheten så de har ngt precis framför ögonen att kolla på :)

 • LB says:

  Har en dotter som är en vecka äldre än Leon, hon hatar också att ligga på mage så det blir ungefär lika kort stund 😅 Storasyster var likadan men det har gått bra för henne ändå, även vi inte var så konsekventa med nackträningen 😄

  • Fysioterapeut says:

   För att stimulera motoriken och bli starkare i nacken rekommenderar man ”all vaken lektid på magen”. Då börjar de krypa tidigare och rulla/vända sig osv. Det är mycket i början men kan vara slutmålet. Bra att försöka komma upp i 30-90 min/dag :) Är de lite tjuriga så får man träna korta stunder flera ggr/dag och använda mycket leksaker och speglar som många tipsat om. Ofta är de för lite stimuli som gör att de tröttnar och blir arga :) Kör hårt! Hälsingar från en fysioterapeut!

 • Linda says:

  Vad duktig han är på att hålla upp huvudet :)

 • Linda says:

  Vad duktig han är på att hålla upp huvudet :)

 • Katarina says:

  Ja som Alex skrev, lägg ngt framför som han kan titta på. O man kan använda en amningskudde/hoprullad handuk som extra stöd i början. Min dotter fick en speciell kudde som vi kallade prasselkudden, den var som en liten amningskudde (i bebisstorlek) med en prasslig lapp som satt på den framtill där man kunde sätta fast leksaker. Denna var oerhört populär! Framförallt det prassliga tyget, båda mina barn var helt besatta.

 • Christine says:

  Hej! Vart har du fått tag på blöjorna? Det verkar inte gå att beställa från deras hemsida då dom inte fraktar till europa :(

 • Jennie says:

  Min dotter är några dagar äldre än Leon och det är exakt samma här! Några minuter sen ger hon upp. Noll tålamod 😂

 • Lisa says:

  Vi tränade mycket till en början genom att vår tjej låg på vårt bröst medan vi halvlåg ner, var först efter ett tag hon började tycka om att ligga på mage på golvet/i babygymmet, nu älskar hon det och vill inte göra annat! Vi satte aldrig någon press eller tid på att göra det dagligen eller så, det klickade bara en dag. När vi var mitt i det hade jag dåligt samveta över att vi gjorde det för lite. Bestämmer såklart inte vad ni ska göra eller känna men försök att inte sätta något press på er, det kommer <3

 • hyyperlic says:

  aaww, those are really cool ;)

 • Christine says:

  Mina bebisar var likadana, så jag köpte en spegel som dom kunde titta i när dom låg på mage. Då tyckte dom det var mycket roligare!

 • Cornelia says:

  Superfina (haha så knäppt att blöjor kan vara fina men jaja) blöjor, perfekt med palmer till er ju! :) Och såklart en bonus att de är av organiskt material. Wie!

 • Bella says:

  Min bebis som är två veckor yngre än Leon gillar konstigt nog att ligga på mage. Han har även alltid gillat att ligga på skötbordet och det vet jag inte brukar vara favoriter hos bebisar.

 • Jelly says:

  Janni, your son is so cute! He really looks like both you and Jon! So happy for you <3

 • Alice says:

  Hi Janni,
  Lovely post! Did you washed with the tennis balls? Did it work?

  Love,

 • B says:

  Super cute nappies!! He looks adorable (and so much like you!).
  Tummy time should be 10-15 mins daily. But if he hates it….do it as long as he will tolerate it before he “spits the dummy!”. But make sure you do it a few times a day if it is only for 2-3 mins.
  Don’t worry, he looks like a strong boy….he will be fine. The tummy time is good for neck but also for stopping the ‘flat’ spot that some bubs get on their head from lying down so much.
  You are doing a great job mama!!
  Hugs.xxoo (from a mum of 3 incredible kids).

 • This is so beautiful. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

 • Åse says:

  Våran tjej på 3månader+1 vecka har varit lite dålig på att ligga på mage,men senaste veckorna har de släppt:)Håller upp roliga leksaker framför och böcker och då blir hon mer pepp!
  Sen försöker vi få henne att rulla tillbaks på rygg innan hon blir arg,då blir hon dels förvånad/glad över att hon rullat och hinner inte riktigt förstå att de är jobbigt att vara på mage.Så typ 1-2min på mage och sen rullning kanske 2-3ggr irad,har funkat hos oss iaf^^

 • Malin says:

  Vart är Leons fina lilla filt ifrån? :)

 • Men asså den här ungen alltså,hur söt? Älskar allt hår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.