LEON 3 (1/2) MONTHS

Now: 6355 grams and 64 cm (+2927 grams and +13 cm since birth)

Nu är vår lilla kille 3,5 månad, lite mer men glömde helt bort att fota när han blev 3 månader. Vill iallafall skriva lite om hur han är just nu! Han pratar som en tok, eller kanske mer att han övar på sin röst. När han kommer in i ett flow så kan han ligga och snacka hur mycket som helst. Svårt att prata i telefon samtidigt ibland för man hör inte! ;-) Ler gör han också ofta, en glad liten kille men fortfarande skeptisk mot andra människor. Tror vi kommer få ett skratt snart då han ler med hela ansiket och ibland kommer små ljud samtidigt, oj så jag längtar!

Han gillar att ligga i sitt babygym, det började han gilla för några veckor sedan. Förut tyckte han inte alls att det var intressant men nu ligger han och kollar på leksaker och sista veckan har han börjat dra sakerna till munnen och äter på dom, haha! Han har ett väldigt humör, när han är uttråkad eller inte får tag i en leksak som han vill ha så märks det… ;-) Vi övar nacken/rygen varje dag och han blir starkare och starkare, han är dock inte helt stabil än när man bär honom om han inte vill. Fokuserar han på nåt så är han helt stabil men om han vill kolla runt massor så svajar det lite haha! Tror det kommer släppa snart dock för han blir mer stabil för varje dag som går.

Han sover fortfarande bra så det är jag glad för, senaste dagarna har han vaknat en gång extra/natt däremot och det började när vi började med medicinen han tar nu. Tror han får lite ont i magen av den och det står som en av biverkningarna också! 2 dagar kvar på medicinen och sen är vi klara med den, så hoppas vi att vi alla får hålla oss friska! :-) That’s all for now! Det är så GALET kul att följa hans utveckling, tycker han blir roligare att hänga med för varje dag som går. <3

//Now our little boy is 3,5 months, a bit more but I totally forgot to take photos when he turned 3 months. I still want to write some about how he his now! He’s talking like crazy, or maybe more that he’s practicing on his voice. When he’s in a flow he can lay there and talk a lot. Sometimes it’s hard for me to talk on the phone at the same time because I can’t hear! ;-) He smiles a lot too, a happy little boy but still skeptical to new people. I think we will have our first laugh soon since he’s smiling with his entire face and sometimes there’s a sound at the same time, oh I can’t wait!

He likes to be in his baby gym, he started liking that a few weeks ago. Before he didn’t really find it interesting but now he’s laying in there looking at his toys and the last week he started pulling the toys towards his mouth to chew on them, haha! He’s got a real temper, when he’s bored or can’t reach a toy he wants you can tell… ;-) We’re practicing his neck/back every day and he gets stronger and stronger, he’s not completely stable yet when you carry him if he doesn’t want to. If he’s focusing on something he’s completely stable but if he wants to look around it’s a bit wobbly haha! I think it will change soon though since he’s getting more and more stable each day.

He’s still sleeping good so I’m happy for that, the last few days he woke up an extra time/night though and it started when we started with the medicine. I think he’s getting some pain in his belly from it and it says that’s one of the side effects too! 2 days left with medicine and then we’re done, so hopefully we’ll all stay healthy after that! :-) That’s all for now! It’s SO fun to follow his development, I think he’s more and more fun to hang out with every day. <3

11 reaktioner på “LEON 3 (1/2) MONTHS”

 • Malin says:

  HEJ JANNI!
  Vill bara tipsa om dokumentär serien BABIES på netlix. Det känns som en serie du hade uppskattat eftersom den handlar om vetenskaplig fakta kring barns utveckling på ett sätt man inte lärt sig i skolan osv.. om du förstår vad jag menar hahah? Plus att det kan vara ännu mer intressant då Leon är i den åldern seriens bebisar är i :)
  Kram!

 • He is so cute! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

 • Josefine says:

  Han är så gullig!! Lyssnar på er podd och ett tips mot skorv är kokosolja! Smörj en klick på huvudet en timme innan badet och sen tvätta bort med schampo. Efter två omgångar var min lilla tjejs skorv borta <3

 • ITALY says:

  janni can you please help with a thing?
  i live in italy as many of your followers and the situation due to coronavirus hier is tuff, we must stay in hour houses till the 3 of april, we can’t go out, except for doing grocery shopping (but only one member of the family), we can’t meet our family, we can’t meet our boyfriends and the time seems to go so slowly at home, it is unbelivable. i never tought in my life that i cuold experience such a thing. is surreal. the moral is down.
  PLEASE CAN YOU HELP ENTRATIN US AT HOME WITH SOME YOUR VIDEOS, PLEASEEE. I MISS THEM. AND THE WOULD MAKE ME SPEND A GOOD TIME NOT THINKING ABOUT WHAT’S GOING ON FOR A LITTLE BIT. PLEASE, EVEN IF YOU FILM YOUR DAY AT HOME, OR YOU PLAYING WITH MAKEUP ATI HOME ORG JUST CHILLING…. BUT PLEASE FILM SOMETHING.

 • Malin says:

  Vad kul att han verkar få behålla det fina håret. Min dotter blev skallig runt hela huvudet som en krans, haha! Men nu är det långt och fint igen. :)

 • happy wheels says:

  So cute he is. Every day he will be learning and exploring new things. Growing day by day.

 • Jonna says:

  Wow, tre månader redan! Vilken sötnos!

 • Sofia says:

  Såå gullig han är! Är nu i vecka 24 och har börjat fota magen varannan vecka, såg ditt fina collage som du har gjort vecka för vecka med magen. I vilken app gjorde du de i?

  Kram Sofia

 • Anonymous says:

  Hej

  Janni

  Vart är filten som Leon ligger på ifrån? Vill också ha en sån ?

  Mvh Daniela

 • BrianmaL says:

  Howdy, well put together web-site you’ve presently.

 • BestGames says:

  This is one of the best posts of your site. Your blogs are heart touching for me…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.