Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:56 | March 16, 2020

MONACO VLOG

Staying at home these days. <3

Hej hjärtan! Long time no speak… Jon har haft lunginflammation, allt som hänt i världen och mitt humör har bara varit off. Har inte känt för att uppdatera utan har mest fokuserat på Leon och att leka med honom. <3 Filmade en vlogg i fredags iallafall, kände för det och kände också att det var dags. Har så många från Italien och Spanien som har bett mig posta igen på YT eftersom många sitter hemma och inte får gå ut, så då tänkte jag SÅKLART! Konstiga tider nu men vi får försöka hålla ihop och försöka göra något bra med den här tiden. Hoppas ni gillar vloggen! Nu ska vi fortsätta mysa på här hemma. Kärlek till er alla! <3

//Hey loves! Long time no speak… Jon found out he has pneumonia, everything that is going on in the world and my mood has just been off. I haven’t felt like updating and I’ve mostly focused on Leon and to play with him. <3 I filmed a vlog on friday anyhow, I just felt like it and I also felt that it was time. I have so many from Italy and Spain that have asked me to post again on YT since so many people are just sitting at home and are not allowed to go out, so I thought OFF COURSE! Weird times these days but we’ll just have to stick together and try to make something good with this time. Hope you like the vlog! Now we’re gonna continue to cuddle at home. Love to you all! <3


27 kommentarer27 kommentarer om “MONACO VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • thank you janni for your vlogs. is so cozy to watch your volgs during this quarantene in italy.
  hope to ses them often in these days. you cuold show us your skincare regimene in monaco. <3 that wuold be lovely.

  Reply
 • <3<3<3
  what is the nailpolish name that are you wearing?

  Reply
 • Hej!
  Kul med uppdatering. Tack!
  Tröjan & tightsen du har på dig i den senare delen av videon, var kommer de ifrån? Så fina & perfekt att glida runt hemma i!
  Kram

  Reply
 • ohhh jesus!!! Jon GET BETTER SOON DUDE””” thats pretty Serious ..i thought their was something not right ?? not seeing or hearing From you Both..Du!!!! take care Team Olsson Puss Kramar Tc Uk xxxx

  Reply
 • So nice to see you Jon and Leon.
  Leon is ready to crawl….
  💕

  Reply
 • THANK YOU so much for posting this! Made my evening way better. I’m having weird obsession with your channels right now ( don’t get me wrong), but while everything is so upsetting I’m rewatching your videos and even listen to your english podcast for a few times haha.
  Best wishes and stay healthy guys! <3

  Reply
 • Thanks for sharing, a lot of YouTube videos these days! Stay safe, lots of love to you all xx

  Anita / https://dinewinelove.com/

  Reply
 • Aww how cute!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hi Janni, thank you for the Vlog, please keep posting. Your cooking is always great and inspiring to try new easy dishes. Also, Leon is SOOO CUTE!!! Seeing him brings a smile to my face every time, and watching you with him is so lovely. During this current constant negative news cycle, it is so nice to see pure love and joy for a few minutes in your videos. xxx

  Reply
 • Hejj Varldens Basta Janni Just watch The vlog again You and jon Not sure It looks like what hes got..My idea Of Phuemonia Is totally different Than How he looks Usually Its Hospital.. I have tagged Here A Link Here On Our Uk NHS service Hoping that May Clarify Somethings in case You Have Not already.. https://www.england.nhs.uk/coronavirus/ Ime 64yrs Old pretty active and fit Keep Myself to Myself Enjoy walks etc But Have been WorriedcNow ime on My own But heyyy It will be ok Ive been to the super Market Imorse Pretty ok But Bread (no Stock) And some tinned Items Soups beans M.m.but i also place order for meals (healthy) to A Company uk Which includes Elderly people Who Deliver To home Free And they are brilliant And never Had A Yuckk One yet Ive not liked So Ime happy check em out http://www.wiltshirefasrmfoods.com so Skot on Dig Leon Jon Ocksa Halsa Honom for mig Vi Hors Kramar Tony c xxx if your gping stir crazy U2 ime at 001517078001 xxxxx

  Reply
 • Janni That Food Company i use Should Have been http://www.wiltshirefarmfoods.com Type error sorry.. i used to use them also for my late mum in the early 2000s after her stroke as they do Puried Meals Too For those who cannot Swallow problem A God send As a Carer Food was Always A problem.i suppose its like baby food dressed up in moulds shapes /m.m Okej Bye again Kramar Tony c x

  Reply
 • Janni a super Channel To follow anyways if yiu are not Already Doing is the Monaco Info channel Lots Of Daily vlogs Ive been Following for years And they do auto Translate .. Byee kramar Tony c x https://www.youtube.com/watch?v=YLcLTlfVFWU

  Reply
 • Jag har ett bra recept på egen granola om du vill testa något nytt framöver :)

  1 dl (100 g) grovt hackad sötmandel
  5 dl havregryn
  1 dl solroskärnor
  1 dl pumpakärnor
  1 dl kokosflarn
  1 tsk vaniljpulver

  Vätska:
  1,75 dl vatten
  4 msk solrosolja
  3 msk honung
  0,5 g saffran (1 paket)

  Värm ugnen till 175 grader. Värm allt till vätskan på medelvärme och blanda i alla torra ingredienser. Rosta mitt i ugnen ca 20-30min, rör om några gånger under tiden. När granolan är klar i ugnen, tillsätt 1-2dl torkade tranbär. Supergott!

  Reply
 • Alltid så mysiga vloggar 😍

  Reply
 • HejjnJanni God Morron Hoppas HUS!! Olsson/Deler Ar Okej imorse Uk Is wet damp As Always Yuckk ..Lots of Virus Tv imorse Ocksa.. Nu ta mig Frukost …Da Stada och Clean Hus ie housework ..Indoor exercises later Sa Hope Jon Is on the mend And Leon Is fine too .. Ta hand om Puss Kramar tc Uk xxx

  Reply
 • Hey Janni,

  I hope you guys are ok and Jon gets hopefully better soon!
  I know it is not easy with a small child and a sick husband… but just share your daily life. Your blogposts and vlogs always have been my favourite…

  best regards from Stubai (where we also have quarantine now…)
  xx Corinna

  Reply
 • Stackare, lunginflammation är inte kul… :/

  Reply
 • SötPlutten! Vilket gosigt leende han har, nästan så man vill äta upp honom, eller nej,, inte äta upp, men leendet smittar av sig. <3
  Krya på Jon och ta't lugnt även om han när han känner sig bättre. :-)

  Reply
 • So cute!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • *OF

  Reply
 • Hej Janni,
  Corona virus is indeed airborne according to the latest research. The droplets turn into aerosols and can linger in the air for THREE HOURS! So if someone coughs indoors and you walk through that space an hour later you can breathe in those virus particles and get infected. That’s why this virus is spreading so fast. Sweden is being utterly useless, they’re not doing anything and not reporting what is really happening. Please check other countries news sites, like cnn for English. För svenskar, läs norska nyheter på tex NRK, VG etc. Det är en skandal hur dåligt Sverige hanterar detta och det kommer bli total katastrof här. Vi kommer vara där Italien är nu inom en vecka eller två om vår värdelösa regering inte omedelbart sätter in samma åtgärdar som Norge.

  Reply
 • No Sweden is not being utterly useless. They are actually doing what WHO are recommending. Shutting down schools etc is just a way for the politicians to show that they are doing something. What is really, really important though is that we need to protect the elderly and the ones in the risk groups. And you do that by staying at home when you have ANY symptoms of covid-19 and visiting any risk groups. For the ones in the risk groups it is important to stay at home and be isolated.

  Det kommer INTE att bli en totalt katastrof här i Sverige så länge alla tar socialt ansvar och följer regeringens direktiv. Med det säger jag inte att folk inte kommer att dö, för fler kommer att dö och då främst de äldre som drabbas och som har en underliggande sjukdom. Men att stänga skola innebär att alla de som jobbar i vården kommer behöva få fram barnvakter eller andra lösningar då de personerna behövs på sina jobb då vården redan kryper på knäna. Mor- och farföräldrar ska inte vara barnvakter just nu vilket innebär en svårare situation för alla föräldrar inom vården om skolan stänger. Så genom att hålla skolan öppen så kan barn fortsätta lära sig samt vara med vuxna som inte är i en riskgrupp. Lärarna OM de exponeras för covid-19 kommer mest sannolikt kommer få en förkylning/influensa. De lärare som är i en riskgrupp är redan sjukskriva och isolerade. Alla rapporter tyder på att barn inte heller blir drabbade på samma sätt vilket innebär att vi inte heller utsätter barnen för fara. Däremot viktigt att barn inte träffar personer ur risk grupper men det gäller ju samtliga människor. Så just nu tycker jag det viktigaste är att vi alla tar socialt ansvar genom att stanna hemma om du har minsta symptom på sjukdom. Detta innebär såklart att även låta bli att gå till Ica, apoteket etc även om du bara känner dig lite sjuk. Jag tycker även att det är sjukt viktigt att inte spä på en panik genom att skriva att det kommer bli en total katastrof här. Hur vi lever och bor här jämfört med Italien är otroligt olika vilket såklart påverkar hur smittan sprids etc. Vi i Sverige bor oftast inte i generationsboenden vilket i det här läget är bra då det gör att den riskgruppen inte är lika utsatta och det är ju just den riskgruppen som tyvärr har haft flest dödsfall i Italien.
  Vill även påpeka att bara för att jag inte vill att man ska sprida panik (genom att säga att det kommer att bli total katastrof) så menar jag inte att läget inte är allvarligt. Det är allvarligt och sjukt hemskt att så många dör och kommer att dö av covid-19. Men genom att lyssna på regeringen och hantera deras direktiv så kommer vi att dämpa kurvan och tillslut så kommer det att vara som en vanlig influensa, som folk dör av varje år. Men de allra flesta kommer inte känna av covid-19 mer än som en förkylning/influensa. Så tänk smart, utsätt inte andra men sprid inte heller någon panik känsla.

  Reply
 • I beg to differ:
  1) Du kan smitta andra två veckor efter du blivit symtomfri – enligt WHO. Jmf det med att stollarna på Folkhälsomyndigheten – läs Anders Tegnell & Co – påstår & “säger på sin hemsida (se nedan) att svenskar som haft coronasymtom (såsom feber och torrhosta) kan gå ut och träffa folk efter “minst två dygn”?!?
  https://fymedia.se/corona/du-kan-smitta-andra-2-veckor-efter-du-blivit-symtomfri
  2) Samhällsfarlige stollen Anders Tegnell var chef för kunskapsavdelningen på Socialstyrelsen avseende (de barn som nu senare bevisligen uppdagats ha spelat…) apatiska barnepidemin & totalmissade. Det var också Anders Tegnell & Co som såg till att svenskarna skulle ta svininfluensavaccinet 2009, trots att man visste om att det kunde ge neurologiska skador; flera fick således också narkolepsi.
  3) En mejltråd visar på ett antal experter som länge försökt slå larm men som inte har blivit hörda: där listas också en rad uttalanden som Folkhälsomyndigheten har gjort sedan januari 2020, & som enligt de inblandade experterna ska ha visat sig vara felaktiga; Läs mer om det i givna länken, här: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/experter-kritiserar-anders-tegnell-i-intern-mejltrad-blodigt-allvar

  Jag har således använt mitt eget sunda förnuft – tills vi vet vad förslags (planterat biovapen) som drabbat oss och isolerade tidigt mina gamlingar och hjälpte dem att handla osv. så de inte skulle behöva riskera smittas.Men någon panikartad hamstring har ingen av oss gjort.

  Take care of you all out there !

  Reply
 • Men gud så söt han är <3

  Reply
 • Äntligen en ny vlogg <33

  Reply
 • Yeeesss pleasee! Keep on vlogging <3 I watched this twice as my fiancé also wanted to watch it :D
  I have been following you for over a year now but haven't heard about Monaco vs. Marbella? Why these places and which one is your main home and the other is a holiday place? A house tour in your Monaco apartment would be great now that you moved there and also love seeing the street views and harbour/beach from your walks <3
  Take care and stay healthy, your lovely family!

  Reply
 • Lyssnade på er podd och blir på riktigt mörkrädd när du säger att du inte borde bli smittad för att du tar dina vitaminer och probiotika….. tror du skulle ha hört rekommendationer om det ifall det funkade. Tycker att ni i podden ska vara lite försiktiga vad ni säger när ni pratar medicinska grejer eftersom ni säkert har massa unga icke medicinskt kunniga lyssnare. Menmen, bättre för mig att folk bunkrar vitaminer än toalettpapper.

  Reply