ZUCCHINI FRIES

SO yummy! Zucchini fries, stole the recipe from Hanna! <3

Hej hjärtan! Vart tar tiden vägen? Haha! Kan ju säga att det börjar bli riktigt rent och organiserat här hemma. ;-) Det är typ det vi gör om dagarna, leker med Leon, städar, organiserar alla lådor och lagar mat. Hanna la upp det här receptet på sin IG så jag var tvungen att testa det. Väldigt glad över det om vi säger så! ;-) Jon älskade dessa också! Du behöver:

1 ägg
1 stor zucchini
Parmesan
Vitlökspulver

Sätt ugnen på 220 grader. Skär up zucchinin i “pommes”-bitar. Knäck ägget i en skål och “vispa” runt det och på en annan tallrik/skål river du parmesan och blandar det med vitlökspulvret. Doppa zucchinin i ägget och sedan i parmesan-mixen och lägg sedan ut på en plåt med bakplåtspapper! In i ugnen i 15 minuter, ta ut och vänd på zucchinin och in igen i ca 10 minuter. KLART! Otroligt gott och enkelt – try it! PUSS! <3

/Hey loves! Where does time go? Haha! I can easily say we’re getting organized here at home and it’s getting clean. ;-) That’s all we do these days, playing with Leon, organizing all drawers and cooking food. Hanna posted this recipe on her IG so I had to try it. Very happy about that to be honest! ;-) Jon loved these too! You need:

1 egg
1 big zucchini
Parmesan
Garlic powder

Put the oven on 220 degrees celsius. Cut the zucchini like “fries”. Put the egg in a bowl and “whip” it and on another plate/bowl you grate the parmesan and mix it with the garlic powder. Dip the zucchini in the egg and then in the parmesan mix and then put it on a baking tray with baking paper! In the oven for 15 minutes, take it out and flip the zucchini and then in the oven again for about 10 minutes. DONE! So incredibly tasty and easy – try it! HUGS! <3

14 reaktioner på “ZUCCHINI FRIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.