DYSON CORRALE

Hej babes! Nu ska jag visa er min nya favoritprodukt från Dyson, deras nya Dyson Corrale! Vi skulle till Paris för lanseringen av den men vi fick spana in lanseringen online istället pga allt som händer i världen… Nu när vi bara är hemma tycker jag ändå att det är kul att fixa mig lite, man har ju inte så mycket annat att göra. ;-) Jag är ju vanligtvis en riktig latis när det kommer till utseende (haha) så jag vill att det ska gå snabbt, smidigt och inte slita på håret. För Dyson är hårhälsa viktigast i alla deras verktyg, och Corrale är den första och enda plattången med flexibla plattor vilket betyder att plattorna formar sig runt ditt hår för att och samla ihop det. Man får därför bättre kontroll över hårslingan och kan då sänka värmen. Så – det här sliter så mycket mindre på håret (50% mindre). Den har “intelligent värmekontroll” vilket betyder att temperaturen mäts 100 gånger per sekund för att garantera att temperaturen inte överstiger det den är inställd på! Den här lilla godingen kan man styla håret med på så många olika sätt, jag ska visa hur den funkar!

//Hey babes! Now I’m going to show you my favorite product from Dyson, their new Dyson Corrale! We were supposed to go to Paris for the launch of it but we had to stay at home and watch it online instead because of everything that’s going on in the world… Now when we’re just hanging out at home I still think it’s fun to fix myself up a bit, it’s not like I have too many other things to do. ;-) I’m usually a lazy person when it comes to my looks (haha) so I want it to go fast, be simple and not damage my hair. To Dyson hair health is key for all their tools, and the Corrale is the first and only straightener with flexing plates which means that the plates shape to gather the hair. Therefore, you get better control of the hair tress which lets you reduce the heat. So – this does way less damage to your hair (50% less)! It has “intelligent heat control” which means that the temperature is measured 100 times per second to guarantee that the temperature does not exceed the setting you’ve applied! With this little goodie you can style your hair in so many different ways, I’ll show you how it works!

Du får med en ställning som du kan ha din Dyson på, så fin att ha stående i badrummet för det första men det är även såhär man laddar den… Den har nämligen ett batteri så du behöver inte ha en sladd att tänka på. Man kan gå runt hemma och styla håret vart man vill, typ när du väntar på att kaffet ska koka klart. ;-) Du kan använda den med sladd också, batteriet håller i ca 30 minuter så behöver du mer tid så kör med sladd! Eftersom den har ett batteri så finns det även ett “flight mode”, så du kan antingen checka in den i resväskan eller ha den i handbagaget om du flyger lätt. :-)

//You get this nice stand to place your Dyson on, first of all it’s so pretty to have in your bathroom but it’s also this way you charge it… It has a battery so you don’t need to think about a cord. You can walk around at home and style your hair wherever you want, like when you’re waiting for the coffee to get ready. ;-) You can use it with a cord too, the battery works for about 30 minutes so if you need more time go for the cord! Since it has a battery it has “flight mode”, so you can either put it in your luggage for check in or have it in your carry on if you’re flying light. :-)

Den används som en helt vanlig plattång men man märker verkligen hur den fångar upp allt hår, med andra plattänger åker alltid lite hår ut så man måste jobba på samma slinga flera gånger. Med denna behöver man bara platta slingan en gång tack vare kontrollen man får av de flexibla plattorna. Här ser ni när jag gjort halva håret och sen hela! ÄLSKAR plattat hår, har glömt bort det helt. Kommer absolut börja ha det oftare nu! :-) Har ju ganska rakt hår i vanliga fall men får aldrig såhär rakt. <3

//You use it just like any straightener but you truly feel how it catches all the hair, with other straighteners there’s always some hair falling out so you have to work on the same hair several times. With this one you only have to straighten the same tress once thanks to the control you get from the flexing plates.  Here you can see when I made half the hair and then all of it! I LOVE straight hair like this, totally forgot about it. I will for sure start doing it more often now! :-) I have pretty straight hair usually but never this straight. <3

 

Man kan ju locka håret också, såklart. Jag ville göra lite soft waves, man kan ju göra så många olika lockar med en plattång. Jag ta lite hår, snurrar den ett helt varv och drar sedan rakt ner långsamt.

//You can also curl your hair, of course. I wanted to make some soft waves, you can make so many different styles of curls with a straightener. I take a piece of hair, twist it 360 degrees and then pull it down straight slowly.

Såhär blev locken då! Man kan även locka hela håret och sen platta längst ner för lite mer beachy – men det får jag visa en annan gång! :-)

//This is how the curl looks! You can also curl your entire hair and then straighten the ends to get it a bit more beachy – but I will show that another time! :-)

Klart! Här borstade jag ut lockarna och fick ett så naturligt resultat – älskar det! Ska prova lite olika sätt att använda den nu när vi ändå bara är hemma, haha! Ni hittar mer info och produkten (som släpptes igår!!) HÄR! Nu till en viktig fråga – tycker ni jag passar bäst i rakt eller lockigt hår? ;-) PUSS!

//Done! Here I brushed out the waves and got such a natural result – love it! I will try a few different ways to use it now when we’re just hanging at home anyways, haha! You find more info and the product (that was released yesterday!!) HERE! Now to an important question – do you think I look better with straight or curly hair? ;-) HUGS!

16 reaktioner på “DYSON CORRALE”

 • Annie says:

  Fin i båda! men tycker lockat hår blir mer levande 😊👍

  • gbwhatsapp says:

   Techies are never bored of using Whatsapp but now are charming the new version of WhatsApp . Lets check the new version of WhatsApp this 2023. It is not possible that you are having a smartphone and you aren’t aware of WhatsApp.As it is the most common chatting & calling app with over 100 million users worldwide. It is a good medium to connect with anyone all over the world. WhatsApp is among those apps we install first on a brand new smartphone because it is a well managed messaging app with a great user interface and fabulous features. (GB WhatsApp) But when it comes to WhatsApp Plus there are some restrictions which can be overcome by using WhatsApp Mods ! GBWhatsApp is the most famous WA Mod loved & trusted by millions of users. GBWhatsApp app, WhatsApp Plus came With most interesting and amazing features, These are the modified version of official whatsapp that comes with extra features, mods, tweaks and much more interesting than before which are necessary for better use. Many whatsapp mods are available online beyond them Whatsapp Plus is always the first choice of users due to its popularity & the exciting features it has. It was launched years ago, but it is still updated monthly by its development team. Most android geeks choose GBWhatsApp over official built & all other whatsapp mods as it is also the most trusted & rated mod seeing the downloads & its massive fan following Get the latest version of Whatsapp mods. download GB WhatsApp & Whatsapp Plus APK from mrbass.org.

 • Sandra says:

  Såå praktiskt utan sladd! varifrån kommer morgonrocken? färgen är jättefin 😍

 • så smart utan sladd :)

 • Cynthia says:

  Your hair is so pretty and long

 • T says:

  Du är sååååå vacker!!! <3

 • Kelly says:

  Lockigt alla gånger!

 • Anonymous says:

  janni love what you are doing for us in order to keep us entrateined during this really difficult time. watching your videos always makes me so happy and it makes me not think about the coronavirus all the time. even if i miss so much my boyfrined and my family watching your vlogs always makes me smile. leo is super cute.
  could you please include more beauty content in your vlogs , for example showing us your cabinet in thebathroom with your favourite skincare products. showing us your morning and night skincare routine. you know showing us how you pamper your self in this time at home.
  if you are boring can you show us a makeup look please, so we can recreate that at home in this lonley time pleaseeeeeeeeee <3
  thank you and plase show us more beauty and skincare related things.<3

 • Sofiealfrida says:

  Jag tycker du passa bäst i lockigt, sånna loose waves är verkligen SÅ snyggt!

 • Du är fin i båda tycker jag, men med lite lockar/vågit som nedersta bilden är nog ändå favoriten :-) Ser väldigt vackert ut.

 • The curls look very nice! I love to create curls with a flatiron :)
  https://www.thoughtsinstyle.com/

 • Fiina says:

  Hey! What a lovely robe you’re wearing! May I know where did you buy it?:)

 • This device looks really good, it seems to be quite successful at straightening hair.

 • iscribble says:

  I’m a girl too, but I’m clumsy when it comes to these things.

 • Amelia says:

  The online mapping service Driving Directions makes it easy for people to find their way around the world. If you want to get from point A to point B quickly and accurately, this navigation service can change the way you move. There are a lot of options out there, and driving-directions.io is your reliable journey companion as you discover new places. You can quickly find your way through the maze of roads with the help of turn-by-turn directions, real-time traffic reports, multi-stop planning, and other navigation tools.

Leave a Reply

Your email address will not be published.