Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:02 | March 30, 2020

BANANA CINNAMON PANCAKES

Simple banana pancakes – perfect snack or easy lunch. <3

Hej hjärtan! <3 Vi fortsätter laga mat här hemma, haha! Har blivit en matblogg nu. Har ju inte så mycket annat för oss än det och att leka med Leon. Han får massa lektid men när han sover blir det oftast köket som gäller. ;-) Freestylade ihop bananpannkakor med kanel, om ni kollat vloggen så har ni sett mig laga detta! Blev riktigt smarrigt och ganska mättande som lunch faktiskt. Tänkte att jag skulle skriva receptet här också, så here we go:

För två personer:
1 banan
4 ägg
1 dl havregryn
Kanel efter smak

Mosa bananen och blanda med äggen, tillsätt sedan havregryn och kanel och blanda! Jag valde att steka i kokosolja eftersom jag älskar den smaken, men det får man välja själv. :-) Servera med vad du gillar, jag tog frysta hallon (älskar dom frysta, kanske konstig haha) och vanilj-soyghurt! Hade varit riktigt smarrigt med lite jordnötssmör på men glömde bort det – så det får bli nästa gång. SÅ kul att se hur många som taggar mig på IG stories när ni lagat nåt av mina recept, mest av allt är det granolan. Så kul att se, fortsätt gärna tagga mig! ENJOY! <3

//Hey loves! <3 We’re continuing with cooking at home, haha! I’m now a food blog. It’s not like we have a lot of other things to do than that and to play with Leon. He gets a lot of play time but when he sleeps I mostly hang in the kitchen. ;-) Freestyled a recipe of banana pancakes with cinnamon, if you’ve watched the vlog you’ve seen me cook this! Turned out so yum and pretty filling as lunch actually. I thought I would write the recipe here as well, so here we go:

For two people:
1 banana

4 eggs
1 dl oats
Cinnamon after your own taste

Mash the banana and mix with the eggs, then add the oats and cinnamon and mix! I chose to fry it in coconut oil since I love that flavor, but that you can decide. :-) Serve with whatever you like, I used frozen raspberries (I love them frozen, maybe weird haha) and vanilla soygurt! Would taste amazing with some peanut butter on top but I forgot about it – so that will be next time. SO fun to see how many of you that tags me on IG stories after cooking my recipes, most of all it’s the granola. So fun to see, so please continue tagging me! ENJOY! <3


19 kommentarer19 kommentarer om “BANANA CINNAMON PANCAKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh bananpannkakor som är så gott

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Åh NEJ! Inte bananpannkaka! Får svettningar och skakningar… första och sista gången jag gjorde det så gick ju alla sönder och var omöjliga att vända och steka … jo, det blev goda så klart, men såg ut som mos. :-D Hahaha.
  Ska prova idag igen, med annat recept … Ditt plus ett annat … vi får se hur det blir :-D

  Reply
 • Ser supergott ut! :) Tänkte på hallonen, här i sverige rekomenderas man koka frysta hallon (utländska). Hur gör du? :)

  Reply
 • Kom bara att tänka på en sak.. apropå din video du la upp på youtube om de covers du gjort osv så googlade jag på dig och då kommer det upp massa fina bilder. Du ser ju sjukt bra ut o är ju en ”lyckligt lottad människa” utseendemässigt, både du o din syster är ju så otroligt vackra! Och ofta när man ser såna ”perfekta människor” som har allt, ser bra ut, är rika, kända, osvosv kan jag personligen få en liten klump i magen och undermedvetet kanske jämföra mig och få en liten dålig eftersmak för man helt enkelt tycker det är jobbigt att jämföra sig mot, förstår du? Men då blev jag så glad för när jag ser bilder på dig får jag inte din känslan eftersom jag följer dig i din podd och du verkligen har en så fin personlighet och man känner lite som att man känner dig. Att du liksom är en helt vanlig tjej som är sjukt sympatisk trots att du har allt sånt där. Jag kan liksom verkligen bli glad för din skull och unna dig det utan att känna mig sämre själv, och tänka – gud vad kul för henne, hon är en så fin tjej och förtjänar det! Det tror jag är en så himla bra effekt av poddar och så att man faktiskt får se folks personligheter på ett helt annat sätt än på bilder osv. Så tack för att du delar med dig av det, tror det är väldigt bra i vårt samhälle idag :)

  Reply
 • Tried them out today for lunch! Super tasty! I love them! And I really enjoy your cooking segments! <3

  Reply
 • Banan pannkakor är ju något av det godaste!! Dina såg riktigt goda ut😍

  Reply
 • Ser så sjukt gott med de där måste bara testa! Vill bara tipsa dig om en metod till Leon med mat! http://www.blw.nu/

  Reply
 • They look so yummy!
  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • I really have to try this! Looks too good!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Min dotter älskar bananpannkakor, bästa sättet att bli favoritföräldern, haha ^^

  Reply
 • Yammi, that looks delicious! <3
  xoxo, Sandra / http://shineoffashion.com

  Reply
 • Oj det såg ju inte jobbigt gott ut =D

  Reply
 • Ooooh, snarrigt värre!

  Reply
 • Yum! These look so good! I love how much you’ve been cooking on the vlogs. I just saw that broccoli pizza recipe and it looks super good!

  xx

  Mariamma

  Reply
 • I saw these pancakes in your vlog the other day and they looked so good! Need to try them out :)
  x Sophia http://www.hyggefeeling.com

  Reply
 • låter så enkelt och gott. ska pröva detta i veckan

  Reply
 • Fantastic pancake

  Reply
 • Så gott detta var, provade detta igår.

  Reply
 • Beautifull Woman and article! parkplatzsex-suche.com

  Reply