NEW MOM ROUTINE

Video is a collaboration with Function of Beauty!

Vlog from a day at home. <3 Making a super tasty snack as the recipe!

Hej babes! Another day, another video… ;-) Sprutar ut videos nu, haha! Ska bli bättre på att fota nu dock, saknar att redigera bilder. Har så många inlägg jag tänkt göra här men dagarna går otroligt snabbt med bebis. Han sover bara 30 min när han vilar (4 ggr/dag) så man hinner svara på några mail, äta eller träna typ. Beror på vad man prioriterar. Eller bara kolla Instagram, det händer ibland. ;-) Han är en glad, stark och sprallig kille som vill ha vår uppmärksamhet haha! ÄLSKAR HONOM så mycket. Ja ni märker nog det i alla videos jag postar… Någon som är kär i sin son? Yes! Lagar ett väldigt enkelt och gott snack i den här videon, ni måste prova! Recept i beskrivningen under videon. PUSS och glad påsk! <3

//Hey babes! Another day, another video… ;-) I’m posting videos like never before, haha! I will get better at taking photos though, I miss editing photos. I have so many posts I’ve been thinking about making but the days pass by so fast with a baby. He just sleeps 30 minutes when he naps (4 times/day) so you either have time to reply to a few emails, eat or train. Depends on what you prioritize. Or just check Instagram, that happens sometimes. ;-) He’s a happy, strong and excited little boy who wants our attention haha! LOVE HIM so much. I guess you can tell in the videos I post… Someone who’s in love with their son? Yes! I’m making a super simple and tasty snack in this video, you have to try! The recipe is in the description of the video. KISSES and happy easter! <3

15 reaktioner på “NEW MOM ROUTINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.