DIY PROJECT + BROWNIE RECIPE

Fun DIY project to do at home, and also the best brownie recipe ever! :-))

Hej hjärtan! Har ni haft en fin påsk? Vi har knappt firat, men känns inte som en så “festlig” helg när det bara är vi här hemma och vi inte får gå ut haha! Har ätit massa choklad och myst iallafall. :-) Känner mig faktiskt lite ledsen över att jag tappat mitt “blogg-game”, saknar att fota som förr i tiden. Har dock fokuserat på att filma istället som ni märker, men jag vill fota mer. Svårt i dessa tider däremot då vi bara får hålla oss hemma, men man får bli kreativ. ;-) En ny vlogg kommer här iallafall! Jag gör en tavla som en “IG-feed” med mina polaroidbilder jag sparat på mig dom senaste åren. Lagar även en sinnessjuk brownie – raw och 4 ingredienser totalt. Ni måste prova!! Ha en fin kväll, jag la precis Leon i vårt sovrum själv för första gången sedan han föddes. Hur sjukt? Haha! Han brukar alltid sova brevid oss i soffan men tror han kommer sova bättre i ett tyst och mörkt rum. We’ll see! PUSS <3

//Hey loves! Have you had a nice easter? We barely celebrated, but it doesn’t feel like a very “festive” weekend when it’s just us at home and we’re not allowed to go out haha! I’ve had lots of chocolate and we’ve cuddled anyways. :-) I actually feel a bit sad about the fact that I’ve lost my “blog game”, I miss taking photos like back in the days. I’ve focused on filming instead as you an tell, but I want to shoot more photos. Hard in these times though since we’re just at home, but you have to be creative. ;-) Here’s a new vlog anyhow! I’m making an “IG-feed” frame with the polaroid photos I’ve saved from the last few years. I also make a crazy brownie – raw and only 4 ingredients. You have to try!! Have a great night, I just put Leon to sleep in our bedroom for the first time since he was born. How crazy? Haha! He usually always sleeps next to us on the couch but I think he will sleep better in a quiet and dark room. We’ll see! HUGS <3

16 reaktioner på “DIY PROJECT + BROWNIE RECIPE”

 • Felicia says:

  Jag ääälskar att titta på dina vloggar och har gjort i flera år, men dem livar verkligen upp lite extra nu under denna “konstiga” tid! Leon kan ju vara den sötaste bebisen jag sett också haha <3 Hoppas att ni fortsätter må bra under er lockdown!
  Kraaam

 • dina vloggar är otroliga

 • sofiealfrida says:

  Förstår dock att det inte är lika inspirerande att fota när man är inne hela tiden! Jag tycker det är superkul med vloggarna och du kanske kan göra lite “inspo-inlägg” där du lånar bilder/gör kollage typ, det hade också vart superkul att se och läsa om!! Kram

 • Elma says:

  Hej,

  Du kanske nämnde i vloggen (kollade bara lite snabbt pga tidsbrist, ska kolla hela för älskar dina bloggar!) men vart är ramen ifrån? Och vad är måttet på den? :)

 • :) says:

  Saknar du inte dina vänner/familj som man kan umgås med? Som kanske också har barn och man kan dela mamma saker? Har ni inga vänner i Monaco? Ni hänger tillsammans hemma varje dag utan att göra något, hade själv blivit uttråkad :D

  • janni says:

   Jo absolut gör jag detm men får/kan inte åka och hälsa på någon nu! :-( Får inte heller umgås med vänner här, hela landet är nedstängt så vi får knappt vara utomhos! Man blir absolut uttråkad haha! <3

 • Annie says:

  Dina vloggar är så härliga! blir så inspirerad av din glada inställning till livet 😊

 • Hanne says:

  Hei Janni! Hvor kommer deres grå sengesett fra? Og de hvite gardinene på soverommet? :)

 • Mireia says:

  This is so cute!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Erica says:

  Hej,
  Varför valde ni inte att åka till Spanien innan allt blev så stort med Corona? Så hade ni kunnat vi där nära din pappa i alla fall. Och ett stort hus m.m förstår att ni inte får åka nu. Men innan? 😊😊😊

 • Cassie says:

  What polaroid camera do you use? I’m looking for a good one and the quality of your photos seemed good! Cheers

 • Anonymous says:

  janni loved everything about this video, but a specila thank you for the recipe, the brownies are amazing, but i won’t make the sauce to put on top.
  love the idea about making also jon cooks something for the recipe part of the video.
  thank you for sharing your nailpolish tricks, you have such a great taste. and it seems a professional manicure. <3
  cuold you do the same with makeup? showing what do you actually use when you do makeup , your favourite rpdocuts ….i neeed shooping raccomandations during this time.
  maybe you cuold do a makeup that you wuold like to wear on the first date night/night out after quarantene so we can dream about better times and stay positive hoping everything wuold be finished soon. i haven't see my boyfriend in 2 months (and we live 7 km apart in italy) and i wuold love to think about makeup and what look i can do on the first day out, and you are such an inspiraiton so that could be fun to play whith some makeup<3

 • Mariya says:

  Those brownies look so yummy!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.