MY FIRST TATTOO

My first tattoo – Leon. <3

Hej hjärtan! Hoppas ni mår fint. <3 Leon somnade precis så jag försöker få lite jobb gjort. Man får ju inget gjort när man har en 5+ månaders bebis hemma? Haha, han vill inte leka själv. ;-) Mysigt är det dock så klagar inte! Jag gjorde ju en tatuering för några månader sedan som ni säkert sett. Min allra första tatuering! Jag har ju alltid sagt att jag ska göra en palm på mitt finger, men när Leon kom så kändes det lite roligare att skriva hans namn där istället. Får vi fler barn så finns ju fler fingrar att skriva på också, haha! Jag älskar den. Glömmer bort den ofta men ser den alltid i spegeln och blir glad. :-) Det var Minus Tattoo som gjorde den hemma hos oss i Marbella. Det roliga var att han har bott i Monaco och jobbat här och så har han en lägenhet i Marbella, så vi var synkade i livet. Nu – te och film! PUSS <3

//Hey loves! Hope you’re feeling good! <3 Leon just fell asleep so I’m trying to get some work done. You don’t get anything done when you have a 5+ month old baby at home? Haha, he does not love to play alone. ;-) It’s cozy though so I’m not complaining! I made a tattoo a few months ago as you’ve probably seen. My first tattoo! I’ve always said that I will make a palm tree on my finger, but then when we had Leon it felt more fun to write his name there instead. If we get more kids there’s more fingers to write on as well, haha! I love it. I often forget about it but always see it in the mirror and it makes me happy. :-) It was Minus Tattoo who made it in our house in Marbella. The funny thing was that he’d been living and working in Monaco and he also have an apartment in Marbella, so we were synced in life. Now – tea and a movie! HUGS <3

9 reaktioner på “MY FIRST TATTOO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.