WHITE ON WHITE

Na-Kd sunnies (similar here!)/ Nelly top (here!) and shoes (here!)/ Gina Tricot jeans (here!)/ Vintage Fendi bag   – adlinks

Hej babes! Onsdag redan, tycker veckorna går så fort… Antar att det är livet med bebis, dom flesta säger ju att bebistiden flyger förbi. Håller med so far! ;-) Vi hade beställt en matstol med bord till Leon som precis kom fram så nu sitter han brevid mig och har lite leksaker framför sig så jag passar på att blogga. Får se hur länge det är intressant, han håller en sysselsatt iallafall haha! Här kommer en till outfit jag hade på mig i veckan, helvitt är så fräscht och något jag ofta har på mig under vår och sommar. Det var dock innan bebis, visste inte hur smutsig man kunde bli. :-)) Haha, men här ser ni min nya lilla godbit till väska! Fick mersmak av vintage sist jag köpte min peachy Chanel vintage så nu blev det en Fendi också! Perfekt storlek och jag älskar den redan, kommer passa till så många looks! Mer vintage för mig framöver! Nu när jag vill blogga lite mer igen och har hittat peppen till att fota så hade det varit kul att veta vad ni vill läsa om? Kommentera allt ni kommer på! PUSS <3

//Hey babes! Wednesday already, I think the weeks are passing by so quickly… I guess that’s life with a baby, most people say that the baby time flies by. I agree so far! ;-) We ordered a chair with a table for Leon that just arrived so right now he’s sitting in it next to me with some toys on the table so I’m taking my chance to blog. We’ll see how long it will be interesting though, he’s keeping me busy at least haha! Here’s an outfit I wore this week, all white is so fresh and something I wear often during spring and summer. That was before baby though, I didn’t know how dirty you could get. :-)) Haha, but here you see my new little bag goodie! I felt like doing more vintage shopping after my vintage peachy Chanel so now I got a Fendi too! Perfect size and I love it already, it will look great with so many looks! More vintage for me ahead! Now when I want to blog more again and found the stoke for taking photos it would be fun to know what you want to read about? Comment everything you can come up with! HUGS <3

25 reaktioner på “WHITE ON WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.