EOLA ON THE BALCONY

My fave restaurant in Monaco is finally open again! <3 Went there to support first thing we did! Eola <3 <3 <3

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår bra! Solen skiner, jag har precis ätit frukost och dricker min andra kopp kaffe just nu. Jon ligger kvar i sängen med Leon och leker så jag passar på att blogga! :-) I helgen öppnade min favvo upp igen, Eola restaurangen här i Monaco. Dom har acai bowls, poke bowls, avokadomackor, juicer, smoothies osv osv. Ett riktigt Janni-place! Det blev en poke bowl, morotsjuice och så delade vi på en banan och jordnötssmör-macka. MUMS! Har saknat det. Jag har försökt göra flera poke bowls hemma men det blir aldrig lika gott, haha! Mysigt att sitta på vår balkong och äta också, nu när det blir varmare och varmare här så använder vi den mycket mer. Snart ska vi till läkaren igen med Leon, han har en lite tidig 6-månaders kontroll eftersom läkaren är så upptagen. Vi ska ta vaccin igen (sista på några månader!) och göra en vanlig koll. Spännande att se vad han väger, känns som han växt massor sedan vi var där sist. Jag älskar verkligen våran läkare också, ni vet en sån person som verkligen bryr sig om Leon? Hon mailar och frågar hur han mår osv. Fantastisk! <3 PUSS!

//Good morning babes! How are you today? I feel good! The sun is shining, I just had breakfast and I’m having my second cup of coffee right now. Jon is still in bed playing with Leon so I’m taking my chance to blog! :-) This weekend my fave place opened again, the restaurant Eola here in Monaco. They have acai bowls, poke bowls, avocado toasts, juices, smoothies etc etc. A true Janni-place! I had a poke bowl, carrot juice and then we shared a banana and peanut toast. YUM! I’ve missed it. I’ve tried to make several poke bowls at home but it never turns out as good, haha! Cozy to sit on our balcony and eat too, now when it gets warmer and warmer we use it a lot more. Soon we’re heading to the doctor with Leon, he has an early 6-month check up since the doctor is so busy. We’re taking a vaccine again (last one in a few months!) and just a regular check up. Exciting to see his weight, feels like he grew a lot since we were there last. I really love our doctor too, you know that kind of person that really cares about Leon? She sends emails to ask how he is etc. Amazing! <3 HUGS!

6 reaktioner på “EOLA ON THE BALCONY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.