MONACO DAYS

Some snaps from lately. <3 Monaco days with my little fam – good weather, food and cuddles.

God morgon babes och HEJ FREDAG! Favoritdagen på veckan, haha! Vi har börjat laga lite extra god mat på fredagar, jag har fått hit naturgodis av min syster från Sverige som jag ska mysa med ikväll och vi brukar bara lyxa till det lite extra för att få lite helgfeeling. Mysigt tycker jag! :-) Vi har det väldigt mysigt här i Monaco, även om jag saknar familj och vänner något otroligt nu. Vi tar promenader, lagar och äter massa god mat, leker med Leon och oftast är det väldigt fint väder. Blir väldigt lugn och harmonisk här trots allt som pågår i världen. Så glad att vi trivs så bra i vårt hem här, känns som en trygg plats i livet. <3 Nu har jag precis ätit frukost (rostade mackor med philadelphia, avokado och ost – mums!) och ska ut på balkongen och köra mitt sista träningspass för veckan. Har kört 6 veckor bäckenbotten-träning nu och idag är sista passet! Nästa vecka ska jag göra ett “springtest” för att se så allt känns normalt, ska bli så spännande. PUSS, ha en fantastisk fredag hjärtan!

//Good morning babes and HELLO FRIDAY! The favorite day of the week, haha! We’ve started to cook a bit more special food on fridays, I’ve received “nature candy” from my sister from Sweden that I will enjoy tonight and we usually make it a bit extra special to get some weekend feels. So cozy! :-) We have such a nice time here in Monaco, even though I miss family and friends like crazy right now. We’re going out for walks, cook and eat lots of good food, playing with Leon and it’s usually very good weather. I get so calm and “harmonic” here despite everything going on in the world. So happy we like our home so much here, feels like such a safe place in life. <3 Now we just had breakfast (toasts with philadelphia, avocado and cheese – yum!) and I’m heading out to the balcony to do my last workout of the week. I’ve done 6 weeks of pelvic floor training and today’s the last one! Next week I’m doing a “running test” to see that everything feels like normal, will be interesting. HUGS, have an amazing friday loves!

12 reaktioner på “MONACO DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.