BLUE

Dress from Adoore (find it here!) and jewelry from Caroline Svedbom
Photos by Paulina Torbjörnsen, make up by Pami. <3

God morgon! Hoppas ni mår fint och har en mysig lördag. Vi vaknade vid 06.00, haha! Vi brukar vakna mellan 06.00 eller 07.00, älskar det. :-) Jag förstår dock att kvällsmänniskor tycker det är tufft med barn på morgonen för man kan inte direkt säga “somna om”, men jag har ju alltid vaknat så tidigt så för mig gör det ingen skillnad. Men – nåt helt annat! Jag plåtade ju med Paulina sist jag var i Sverige och resultatet blev så bra tycker jag! Hon är så grym, och även min absoluta favvo Pami som sminkade. <3 Hur fin är den här klänningen? Har beställt den i en pechy färg också så jag längtar tills den kommer. Jag har ju äntligen bytt header-bild till bloggen som ni säkert sett, it was about time… Haha! Kul att styra ihop en riktig plåtning ibland, vill göra det nästa gång jag är i Sverige igen. Vilken bild är er favorit? PUSS <3

//Good morning! Hope you’re all feeling great and that you have a cozy saturday. We woke up at 06.00, haha! We usually wake up between 06.00 or 07.00, love it. :-) I do understand that night people think it’s a bit tough with kids in the morning because you can’t really say “go back to sleep”, but I’ve always been up that early so it doesn’t make a difference for me. But – to something else! I did a photoshoot with Paulina last time I was in Sweden and I think the result turned out so good! She’s really amazing, and my all time fave Pami did my make up. <3 How pretty is this dress? I’ve ordered it in a peachy color too and I can’t wait for it to arrive. I finally changed my header photo for the blog as you’ve probably seen, it was about time… Haha! Fun to organize a real photoshoot sometimes, I want to do it again next time I’m in Sweden. Which photo is your favorite? HUGS <3

12 reaktioner på “BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.