MATCHING MINI ME

Matching my mini. <3 His outfit is from a brand in LA and Vans shoes.
I’m wearing Nelly top (here!) and leggings (here!) and Converse shoes (here!)   – adlinks

God morgon babes! <3 Har verkligen fått in en morgonrutin nu, jag äter frukost och när jag dricker min andra kopp kaffe så bloggar jag. Så pepp på att blogga igen faktiskt, det är ju så kul att kolla tillbaka på. Det får mig också pepp på att fota mer, så det fick bli lite bilder tillsammans med mini me. <3 <3 <3 Alltså får man ens vara såhär söt??? Jag vet att jag är hans mamma (haha) men han är verkligen den sötaste lilla pojken i världen enligt mig. Han börjar mer och mer likna en liten pojke och känns inte som en liten bebis längre. Min son, så galet! Hans Vans var alldeles för stora för inte så längesen och nu börjar det bli tight för tårna… Hur snabbt kan man växa? Jag ska iallafall matcha med lilleman föralltid, så länge jag får välja hans kläder utan att han vägrar iallafall. ;-) Nu – träna på balkongen när den här lilla killen han somnat för sin första nap! PUSS <3

//Good morning babes! <3 I’ve truly gotten a morning routine now, I eat breakfast and when I’m having my second cup of coffee I blog. So excited to blog again actually, it’s so fun to look back at. It also makes me more excited about taking more photos, so we took some photos with my mini me. <3 <3 <3 Can you even be this cute??? I know I’m his mom (haha) but he’s truly the cutest little boy in the world according to me. He’s starting to look more and more like a little boy and feels less like a small baby. My son, so crazy! His Vans were too big not too long ago and now they’re getting tight on his toes… How fast can someone grow? I will match this little man forever, as long as I get to pick out his outfit without him refusing anyways. ;-) Now – workout on the balcony as soon as this little boy is going for his first nap! HUGS <3

25 reaktioner på “MATCHING MINI ME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.