LAST MONACO VLOG

Monaco is opening up, but it’s our last vlog here before leaving! <3

Hej hjärtan! Jag tog en liten helg-break, det var packning på listan, vloggning och även min första Mors Dag. :-) Fullt upp med andra ord, haha! Jag tog ju äntligen upp vloggkameran igen, woop! Tänkte att det var dags efter att jag gick in på min Youtube och såg att det var en månad sedan jag postade sist… Vart tog tiden vägen? Tiden med bebis flyger verkligen förbi! Nu ska jag packa ihop det sista innan vi åker mot Spanien, lite sorgligt att åka faktiskt men samtidigt så ska det bli härligt att komma till Spanien. Vi kommer ju i princip vara inlåsta i 2 veckor nu (karantän!), så vi kommer verkligen utnyttja varje liten del av vårt hus vi saknat. PUSS! <3

//Hey loves! I took a little weekend break, it was packing on the list, vlogging and also my first Mother’s Day (Swedish!). :-) Very busy as you understand, haha! I also took out my vlog camera again, woop! I thought it was time after I went on my YT-page and saw that it was a month ago since last time I posted… Where did time go? Time with a baby really flies by! Now I’m gonna pack up the last things before leaving towards Spain, a bit sad to leave actually but at the same time nice to get to Spain. We’re gonna be locked up for 2 weeks (quarantine!), so we will for sure use every little part of our house that we’ve missed. HUGS! <3

13 reaktioner på “LAST MONACO VLOG”

 • Anonymous says:

  yessss back to vlogging <3
  janni where is your pink scrunchie from ??

 • Tess says:

  Jag blev så glad när jag såg att en ny video var uppe :)
  Som sagt, ni hjälper till när en mår lite sämre.
  Kram

 • Angie says:

  Vilken härlig vlogg och vad skönt att ni kan åka till Spanien nu. Håller tummarna att din syster får komma också. Kör försiktigt 😊

 • Alexandra says:

  Heeeej! Jag har en son som är ca 1 månad äldre en Leon. Lite över 7 månader. Vi bor på Mallorca. Jag vill så gärna tipsa dig om weanin15 på Instagram av Joe Wicks The Body Coach. Han har precis släppt en kokbok för barn. Den boken är alldeles underbar och mycket hjälpsam. Alla recept tar under 15 minuter. Jätte goda och roliga recept med mycket smak ! Den har hjälpt mig massor. Ta en titt.

 • Cicci says:

  Vilken mysig vlogg :)

 • Milla says:

  Måste spana in videon,safe flight

 • Julia says:

  Hej! Vad har ni för barnvagn?

 • Linn says:

  Härlig vlogg! Längtar tills det blir ok att resa igen ^^

 • Ida says:

  Where are your sunglasses from?

 • Janni says:

  Hej!
  Hur ser upplägget ut med sömn och mat för Leon under en dag? Jag har en dotter som är 10 dagar yngre än Leon och har lite problem hur jag ska lägga upp dagarna och hade uppskattat lite tips :)

 • Vs says:

  Kan du inte posta en länk till träningspasset? Behöver verkligen träna insida av lår nu efter förlossning och svårt att hitta övningar utan vikter/maskiner och vill gärna kunna träna hemma i dessa tider (plus bebis), grym blogg förövrigt! Ren inspiration!

 • Johanna says:

  Alltid lika roligt med en ny video :) Härlig energi som alltid :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.