BEFORE/AFTER

Almost the exact time inside the belly as outside. <3

Hej hjärtan! WOW – tack för all feedback på förra inlägget! Så intressant att läsa era rutiner, och se hur olika varje bebis är. Vissa äter massor, andra mindre, vissa dricker ersättning och andra äter mest riktigt mat. Så häftigt att se att alla bebisar har olika personligheter redan när dom är så små. <3 Innan vi lämnade Monaco så var jag tvungen att ta en sån här före/efter bild. Jag var 7 månader gravid på den bilden och Leon var 6+ månader på bilden. Så sjukt häftigt! Känns helt otroligt att det bara är några månader mellan dessa bilder, men för mig är det nu ett helt nytt liv. Världens bästa liv om ni frågar mig, den kärleken och glädje den här lilla mannen ger mig varje dag är det bästa jag varit med om *jobbig mamma*. :-) Idag har vi poddat, jag har solat lite när Leon sov (brände mig lite trots solskydd, SÅ korkat!) och nu har jag kört ett 20 minuters lugnt pilatespass eftersom lillen sover för natten. Ska fortsätta med att byta dator nu – min sjunger verkligen på sista refrängen men jag prioriterar typ träning och tv-serier istället för att byta till en ny och fräsch dator… Smart tjej! ;-) PUSS! <3

//Hey loves! WOW – thanks for all the feedback on my last post! So interesting to read about your routines, and to see how different every baby is. Some eat a lot, some less, some drink formula and some mostly eat real food. So cool to see that all babies have such different personalities already when they’re that small. <3 Before we left Monaco I had to take a before/after photo like this. I was 7 months pregnant in this pic and Leon was 6+ months in the photo. So cool! Feels crazy that it’s just a few months in between these photos, but for me it’s a completely new life. The best life if you ask me, the love and joy I feel and get form this little man each day is the best thing I’ve ever experienced *annoying mom*. :-) Today we recorded a podcast episode, I tanned a bit while Leon was sleeping (I got a bit sunburned even though I had sunscreen, SO stupid!) and now I just did a 20 minute chill pilates workout since little man is sleeping for the night. Will continue to change my computer now – mine is really about to give up but I’m prioritizing training and tv-series before changing to a new and fresh computer… Smart girl! ;-) HUGS! <3

15 reaktioner på “BEFORE/AFTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.