Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | June 10, 2020

TRAVEL TIME

From Monaco to Marbella, I guess someone loves to travel… Never seen Leon happier haha! <3

God morgon babes! Jag brukar ju inte posta resbilder längre, vi reser ju typ aldrig längre, men dessa bilder på Leon fick mitt hjärta att smälta. Hur glad kan man vara?? Haha! Jag visste inte alls hur han skulle vara under resan, om han skulle vara ledsen, otålig eller arg men han satt mest och skrattade. Jag gissar att han var glad att se något nytt efter att ha spenderat halva sitt liv i Monaco. ;-) Min glada lilla kille! Jag fick lite frågor om vi flög eget plan hit, och ja det gjorde vi. Vi brukar ALDRIG göra det (pga miljön och såklart – alldeles för dyrt haha) men den här gången var det det bästa alternativet under situiationen i världen. Vi hade varit tvugna att resa 24 h annars utan att vara säkra på att flygen faktiskt gick, och med en liten bebis som knappt har immunförsvar under Corona så kändes det inte värt det (vi ska hit på läkarbesök med Leon, så vi behövde komma hit). Han njöt iallafall, så det var en skön och rolig resa hit för oss. :-) Nu – gröt och vila för lilleman. PUSS <3

//Good morning babes! I usually never post travel pics anymore, we barely travel, but these pics of Leon made my heart melt. How happy can someone be?? Haha! I had no idea about how he would be during the trip, if he would be sad, restless or angry but he mostly sat and laughed. I’m guessing he was happy to see something new after spending half his life in Monaco. ;-) My happy little boy! I got some questions if we took a plane here, and yes we did. We usually NEVER do it (because of the environment and of course – way too expensive haha) but this time it was the best alternative during the situation in the world. We would’ve had to travel 24 hours otherwise and not be sure that the flights would actually take off, and with a small baby with barely any immune system during Corona it didn’t feel worth it (we’re going here for doctor visits with Leon, so we had to go here). He enjoyed it anyhow, so it was a nice and fun trip for us. :-) Now – oatmeal and nap for little man. HUGS <3 


17 kommentarer17 kommentarer om “TRAVEL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hey Janni :)
  I LOVE your blog posts and vlogs! Even more eversince you share your beautiful family experiences.
  I am curious, did you travel with a private jet? Looks very luxurious! :o Also, would be amazing if you started vloging again sometime :)
  Hugs from Zurich, Switzerland! Stay healthy and happy :)

  Reply
 • How lovely! Such an experience for him!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Wow, you look amazing!
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com

  Reply
 • Nej men snälla hur urgullig är inte han?? Så glad haha <3

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Tiny baby in a big seat haha he looks so cute

  Reply
 • Men så söt han är!! Kan sakna den tiden…mina grabbar är inte så små längre, de fyller 16 och 18 i sommar…vart sjutton tog tiden vägen *hjälp*.
  Jag tycker ni gjorde helt rätt under omständigheterna att ta ett privat flyg. Huvudsaken är att er lilla familj mår bra och att Leon klarar sig undan jobbiga basselusker!
  Varm kram

  Reply
 • tråkigt du aldrig poserade naken under graviditeten!

  Reply
 • haha oklaraste kommentaren!

  Reply
 • +1…

  Reply
 • Ja, att ha så mycket integritet att man låter bli att vika ut sig är jättetråkigt!
  🤦🏼‍♂️

  Reply
 • Nej men jisses vad söt! Jag smälter… Hahaha så lycklig man kan vara :D No Worries In The World!
  Hade jag haft pengar och möjligheten så hade jag valt samma sak att ta ett privat plan under dessa omständigheter kring viruset!

  Älskar att läsa din blogg!

  Reply
 • OMG! I can’t handle this cuteness. He is so adorable and I am so happy to see that you enjoy your time with him.
  Please never stop posting pictures of him. He is the best! I am sorry for you. :p
  Best regards, Marit :))

  Reply
 • It’s acceptable that they have made something like these.

  Reply
 • Ah, love these photos!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Mest för nyfikenheten: vad kostade det?

  Reply
 • Fina bilder! Väldigt söt :)

  Undrar dock hur fräscht det känns hinta om någon form av klimathänsyn och att samtidigt flyga privat för att ”skydda sig barn mot Covid”..? Barn är inte riskgrupp och mortaliteten för friska barn är obefintlig. Det kanske även barnläkare i Monaco kan bekräfta 😬

  Reply
 • Spännande med att åka i ett eget plan, är det stor prisskillnad?

  Reply