Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:26 | June 16, 2020

HOME MADE PEANUT BUTTER

The easiest recipe I have – home made peanut butter. Takes 3 minutes. :-))

Hej babes! Hur mår ni? Hur sjukt att det snart är midsommar? Leon fyller 7 månader då (galet!) och vi firar bröllopsdag den 22a. :-) Time flies! Skulle inte alls prata om det, haha! Idag gjorde jag mitt typ enklaste recept. Jordnötssmör. Så gott och faktiskt sjukt enkelt att göra själv, ibland är det svårt att hitta bra om man inte är på en hälsokost tex. Jag vill inte ha jordnötssmör med tillsatt socker (känns lite onödigt) och då finns det inte i matbutikerna vi har närmst till. Mycket billigare att göra själv också, tips. :-) Jag tar bara en påse jordnötter, mixar i en matberedare (går i vanlig blender också!) och sen ser man hur det blir som ett smör tillslut. Tar seriöst 3-4 minuter max! Prova! Jag har det på gröten, på riskakor, till äppelbitar och allt. Älskar det. PUSS <3

//Hey babes! How are you? How crazy that it’s midsummer soon? Leon turns 7 months (insane!) and we’re celebrating our wedding day on the 22nd. :-) Time flies! That was not at all what I was supposed to talk about, haha! Today I made probably my most simple recipe. Peanut butter. So yum and actually super easy to make at home, sometimes it’s hard to find a good one if you’re not in a health store. I don’t want added sugar in my peanut butter (feels unnecessary) and it’s hard to find in the stores we shop at. A lot cheaper to make it yourself too, tip. :-) I just take a bag of peanuts, mix it in a food processor (works in a regular blender too!) and then you see how it turns in to butter after a while. Seriously takes 3-4 minutes max! Try it! I have it on my oatmeal, on rice cakes, for pieces of apples and everything. Love it. HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “HOME MADE PEANUT BUTTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Already tried & approved !! you can also add just a little bit of coconut oil or a bit of coconut flakes and it brings an amazing taste!!

  tak för allt !!! PUSS <3

  Reply
 • Vad använder du för jordnötter? Rostade? Saltade eller naturella?
  Ska testa :-)

  Reply
 • The article I am looking for. Your article gives me another approach on this topic. I hope to read more articles from you.
  vin lookup

  Reply
 • Så smarrigt!

  Reply
 • This looks so gooooood! I love peanut butter. X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • I love peanut butter!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Oh, how I love homemade nut butters. <3
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com

  Reply
 • Vad är de för liten och smidig (antar att det de 🙈) matberedare du har? Har länge letat efter en som inte tar stor plats men som ändå är tillräckligt powerful

  Reply
 • Sorry, but I don’t even know if this counts as a ”recipe”?! :D More a fact/knowledge that if u mix peanuts they get mashed and naturally u get peanutbutter…?! ;-)

  Reply
 • What!? So easy? I have to try it!! 🥰 Thank you for sharing!

  // Nouw.com/bylauradenis

  Reply
 • Amazing and very useful Post!
  To Explore exciting Indian Destinations , visit here : tour with rahul

  Reply
 • Jag har bränt motorn och tagit isönder kuggar på 3 maskiner redan.
  Glöm inte skriva att man inte ska ta för mycket jordnötter!

  Reply