FIRST BOAT RIDE

Hej babes! <3 Ska vi kika på två dagar förra veckan när vi tog ut pappas nya båt för första “cruise”-dagen? Leons första båttur någonsin också. :-) (Vi hade en flytväst men han ville verkligen inte ha den, så vi var SUPER försiktiga såklart). Vi åkte ut och det här kommer alltid vara en favoritutsikt – La Concha berget och vattnet. <3

//Hey babes! <3 Should we look back at two days last week when we took my dad’s new boat for the first “cruise” day? Leon’s first boat ride ever too. :-) (We had a life vest but he really didn’t want it, so we were SUPER careful of course). We went out and this will forever be one of my favorite views – La Concha mountain and the water. <3

Redo för en dag på vattnet! Här med min lillebror Isac. <3  //Ready for a day on the water! Here with my little brother Isac. <3

Leon är som jag dock, sover som en stock när båten åker. :-))  //Leon is just like me though, sleeping like crazy when the boat is going. :-))

Vi kom tillbaka till hamnen innan solnedgång och drack lite skumpa (alkoholfri) fram på båten när Leon somnat. Älskar såna tillfällen, bara kolla båtar och hänga med familjen i kvällssolen. :-)

//We came back to the port before sunset and had some champagne (non alcoholic) on the front of the boat when Leon was asleep. Love moments like that, just look at boats and hang with the family in the evening sun. :-)

SKÅL i kaptenhatten, haha! Klänningen kommer från Adoore (hitta den här!). :-)

//CHEERS in the captain hat, haha! My dress is from Adoore (find it here!). :-)

Så fin kväll, och min fina pappa! Så imponerad av honom, varje dag. Att han kan köra den här båten själv (med oss som crew hehe) är riktigt coolt tycker jag. Han kan mycket annat också som imponerad mig såklart, haha! <3

//Such a beautiful night, and my beautiful dad! So impressed by him, every day. That he can drive this boat alone (with us as his crew hehe) is so cool according to me. He can do a lot of other things that impresses me too of course, haha! <3

Vi grillade hamburgare sent på kvällen! Vet ni hur gott en vego-burgare smakar med den här utsikten? ;-)

//We grilled some burgers late at night! Do you know how tasty a veggie burger is with this view? ;-)

ÄLSKAR SOLNEDGÅNGAR! Speciellt bland båtar.   //I LOVE SUNSETS! Especially next to boats.

Man fick ta på sig en kofta när solen gick ner, ovant för att vara här. Det gör ju kvällarna liite mysigare tycker jag. :-)

//You had to wear a sweater when the sun was down, unusual for here. It makes the night a biiit cozier I think. :-)

Efter en natt i båten så vaknade vi pigga och glada!

//After a night on the boat we woke up energized and happy!

Kaffe i soluppgången är ganska gött det också. Pyjamasen kommer från ByMalina men förra året!

//Coffee during sunrise is pretty nice too. My pj is from ByMalina but last year!

Jag gick en prommis i hamnen med Leon när han skulle sova, och det var helt tomt. Jag vet att dom flesta butiker här lever på turism och det är såklart riktigt tråkigt att det här året troligtvis blir katastrof för många, men om man får säga det så är det ganska skönt utan så mycket folk hehe…

//I went for a walk in the port with Leon when he was supposed to sleep, and it was empty. I know most stores here live on tourism and of course it’s so sad that this year probably will be really bad for a lot of them, but if you’re allowed to say it it’s pretty nice without all the people here hehe…

Vi käkade frulle på båten innan vi åkte ut en sväng till, det var spegelblankt och så fint väder. Phille var med också, min andra lillebror (som inte är så liten längre, typ 186 cm haha). :-)

//We had breakfast on the boat before heading out for another day, the water was flat and the weather was amazing. Phille was also with us, my other little brother (who’s not that little anymore, he’s like 186 cm haha). :-)

Avslutar med vår framtida kapten – sötnosen som älskade båtlivet! Tur det för vi planerar att åka båt varje sommar som vi alltid gjort. ;-) PUSS på er!

//Finishing off with our future captain – the cutie who loved boat life! Lucky us since we’re planning to go on boat trips every summer like we always have. ;-) HUGS babes!

19 reaktioner på “FIRST BOAT RIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.