THEY’RE HERE!

My sis and her family is finally here!! <3

Halloj hjärtan! Vilken paus det blev här, sorry for that! Men – min familj är här och jag spenderar varje vaken minut med dom. :-) Leon sover lite dåligt också så på kvällarna kan jag typ inte ta upp datorn för jag måste springa in och klappa på honom så ofta haha! Det kommer vara lite semester/mammaledighet den här månaden känner jag. :-) Orkar inte stressa över att jag måste sitta vid datorn när allt jag vill göra är att leka med min bebis och min syster + familj när vi äntligen är samlade allihopa. Hoppas ni har en fin sommar också! Vi hänger hemma hela tiden (förutom när vi åker och handlar mat typ) pga situationen i världen som fortfarande inte är över, även om man ibland glömmer bort när man lever i en bebisbubbla här hemma i huset. Så – var försiktiga och ta hand om varandra. PUSS, vi hörs snart igen. <3 Jag kommer kika in här så fort jag känner för det, antingen varje dag eller om en vecka igen. <3

//Hey loves! What a break it ended up being here, sorry for that! But – my family is here and I spend every minute that I’m awake with them. :-) Leon is sleeping a bit bad right now too so at night I can’t really take out my computer since I have to run to him and cuddle so often haha! I will have some vacation/maternity leave this month I just decided. :-) I don’t want to stress about sitting by my computer when all I want to do is play with my baby and sister + family now when we’re finally all together. Hope you’re having a great summer too! We’re spending all our time at home (except when we’re going to the grocery store almost) because of the situation in the world that is still not over, even if you forget it sometimes when you live in a baby bubble in our house. So – be careful and take care of each other. HUGS, talk soon again. <3 I will check back here as soon as I feel like it, either every day or in a week again. <3

12 reaktioner på “THEY’RE HERE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.