S I M P L E

janni-deler-simpleDSC_7029
janni-deler-simpleDSC_7012
janni-deler-simpleDSC_7005
janni-deler-simpleDSC_7011 copy
janni-deler-simpleDSC_7041
    
janni-deler-simpleDSC_7003
janni-deler-simpleDSC_7057
janni-deler-simpleDSC_7019
  
janni-deler-simpleDSC_7049

RayBan glasses/ Dress here!/ Céline bag/ Shoes from Bubbleroom

Såhär såg jag ut igår, nästan som en större t-shirt till klänning. Världens skönaste material som är väldigt tunt, men jag såg nu att den var lite skrynklig just på grund av det. ;-) Vi äger inget strykjärn här haha, så får skylla på det. Gillar ni mer vardags-outfits eller mer uppstyrda? Oftast är det roligare att fota när man är fixad men jag vet att en del av er vill se lite mer vardagskläder som denna. Ha en härlig lördag, puss! <3

//This was my look for yesterday, almost like an oversized t-shirt as a dress. The best material, really thin but I just saw that it was pretty wrinkly just because of that. ;-) We don’t have a flat iron here haha, so I guess I have to blame it on that. Do you like more every day outfits or more party looks? It’s usually more fun to take pics when you’re actually dressed up but I know some of you asks for more daily looks like this one. Have a lovely saturday, hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.