L E O P A R D

janni-deler-leopardDSC_2435
janni-deler-leopardDSC_2430
janni-deler-leopardDSC_2436
janni-deler-leopardDSC_2473
janni-deler-leopardDSC_2482
janni-deler-leopardjanni-deler-leopardDSC_2457
janni-deler-leopardDSC_2476
janni-deler-leopardDSC_2458
janni-deler-leopardDSC_2418
janni-deler-leopardjanni-deler-leopardDSC_2490

RayBan glasses/ Gina Tricot dress (out in stores next week!)/ Céline bag/ Jeffrey Campbell shoes (here!)

God morgon babes! Här kommer bättre bilder på klänningen några av er har sett och frågat om, gillar printet och ja det är leopard. ;-) Jag är verkligen definitionen av leopardälskare, funkar alltid. Helt slut i varenda muskel i kroppen idag, ska försöka köra hinderbanan med tjejerna idag iallafall. Får hoppas på att det blir bättre när jag är uppvärmd! Nu har vi bara några dagar kvar här i Spanien, ska försöka få lite mer sol också och inte bara träna haha. Puss! <3

//Good morning babes! Here’s some pics on the dress some of you’ve seen and asked about, really like the print and yes it’s leopard. ;-) I’m really the definition of leopard-lover, always works. Every muscle in my entire body is sore today, will still try to do the obstacle course with the girls later. Hopefully it will feel better when I’m warm! Just a few more days here in Spain, will try to get some sun as well and not just workout haha. Hugs! <3

15 reaktioner på “L E O P A R D”

Leave a Reply

Your email address will not be published.