Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:03 | October 13, 2014

L E O P A R D

janni-deler-leopardDSC_2435janni-deler-leopardDSC_2430janni-deler-leopardDSC_2436janni-deler-leopardDSC_2473janni-deler-leopardDSC_2482janni-deler-leopardjanni-deler-leopardDSC_2457janni-deler-leopardDSC_2476janni-deler-leopardDSC_2458janni-deler-leopardDSC_2418janni-deler-leopardjanni-deler-leopardDSC_2490

RayBan glasses/ Gina Tricot dress (out in stores next week!)/ Céline bag/ Jeffrey Campbell shoes (here!)

God morgon babes! Här kommer bättre bilder på klänningen några av er har sett och frågat om, gillar printet och ja det är leopard. ;-) Jag är verkligen definitionen av leopardälskare, funkar alltid. Helt slut i varenda muskel i kroppen idag, ska försöka köra hinderbanan med tjejerna idag iallafall. Får hoppas på att det blir bättre när jag är uppvärmd! Nu har vi bara några dagar kvar här i Spanien, ska försöka få lite mer sol också och inte bara träna haha. Puss! <3

//Good morning babes! Here’s some pics on the dress some of you’ve seen and asked about, really like the print and yes it’s leopard. ;-) I’m really the definition of leopard-lover, always works. Every muscle in my entire body is sore today, will still try to do the obstacle course with the girls later. Hopefully it will feel better when I’m warm! Just a few more days here in Spain, will try to get some sun as well and not just workout haha. Hugs! <3


15 kommentarer15 kommentarer om “L E O P A R D”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin outfit! Gillar att du matchat romantiska lockar i håret med robusta boots :)

  Reply
 • I love your hair like that, suits you so well!
  So in love with the leopard print, have been wearing it a lot lately aswell <3

  http://joliejanine.blogspot.com

  Reply
 • Thanks sweetie! <3

  Reply
 • Men typ galet snyggt. :D

  Reply
 • Men tack söta! <3

  Reply
 • The bag!! <3

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

  Reply
 • Snygg klänning!

  Reply
 • Vilka jättefina skor !!
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • Grymt snygg klänning. Gillar också leoprint.

  /Linda

  Reply
 • just wow! you look so beautiful. i love that dress and your style! such a wonderful woman.

  Reply
 • Thanks a lot babe, makes me happy to hear! <3

  Reply
 • Hittade din blogg via Henrykoles instagram, snygg! och den klänningen…. måste verkligen köpa en sådan, är så svag för leoprint jag med! Vilken dag nästa vecka kan man börja leta efter denna skönhet? :)

  Reply
 • Åh vad kul, välkommen hit. :-) Den ska komma ut i början på veckan tror jag, så håll utkik! Kram <3

  Reply
 • Hei, hvordan er disse skoene i størrelsen? Jeg bruker f.eks str. 37 i acne pistol, track og 4,5 i converse, men bruker også 38. Tusen takk for svar:-)

  Reply
 • Jag skulle säga helt normala, jag har 38 i nästan alla skor och samma i dessa. :-) Så varken små eller stora, helt normala. Kram! <3

  Reply