Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:00 | October 30, 2014

BLACK ON BLACK

janni-deler-black-on-blackDSC_4605janni-deler-black-on-blackDSC_4615janni-deler-black-on-blackDSC_4628janni-deler-black-on-blackDSC_4611janni-deler-black-on-blackDSC_4625 copyjanni-deler-black-on-blackDSC_4608

River Island glasses/ Imso.com top (here!)/ Bali market shorts/ Muzungu sisters bag (here!)/ Nelly.com shoes

Knäppte av en snabb outfit idag innan middagen, hittade de här shortsen här på marknaden och totalt älskar de! Riktigt sköna och kostade runt 20 spänn, där snackar vi kap! Åt en helt fantastisk middag idag som blev ett perfekt avslut på den här resan, ska visa er bilder sen… :-) Vill. Inte. Åka. Som ni säkert förstått. Får förbereda mig på lite höstigare outfits nu i fortsättningen, ska bli ganska kul det med. Eller inte haha! Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//Shooted a quick outfit before our dinner tonight, found these shorts on the market here and totally love em! So comfy and the cost was around 2€, now we’re talking a great buy! Had an amazing dinner today that for sure was a great way to end this trip, will show you some pictures later… :-) Don’t. Want. To. Leave. As you may have understood by now. Have to prepare for some more fall outfits, can be pretty fun too. Or not haha! Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3


13 kommentarer13 kommentarer om “BLACK ON BLACK”

  Hej, jättefin blogg! :)

  Kolla gärna in/följ min instagram där jag lägger upp inspirationsbilder. @annasofiiaas1
  Ha en fortsatt trevligt kväll! :)

  Reply

  Helt otroligt, du slutar aldrig leverera på din blogg. Tycker den växer mer och mer för varje inlägg, kvalitén på dina bilder är fantastisk och dina outfits blir fan bara snyggare och mer inspirerande för varje inlägg. Vill ha exakt varenda outfit som du bär, riktigt grym stil!
  Keep on goding girl, du kommer komma långt om du fortsätter såhär!

  Reply

  Men hallå, vad glad jag blir!! Tack <3 Stor kram till dig, fina tjej!

  Reply

  Hej, tycker att din blogg är super!
  Undrar om du antingen skulle kunna fixa ett inlägg med fina “exotiska” bikinisar om du förstår, eller skriva ut vart dina är ifrån om du har med en i ett inlägg?
  Kram

  Reply

  Haha, har inte så många exotiska men jag brukar oftast försöka länka om de finns att köpa. :-) Den jag haft på de senaste bilderna köpte jag här på Bali, därför har jag inte länkat.. Men kolla instagram, där finns massor av inspo på olika konton! Kram <3

  Reply

  Love the look. On which market in Bali did you buy these shorts? I stay in Bali right now, too.

  Reply

  Thanks sweetie! Bought them in Kuta, there’s a bunch of places there with the same shorts. :-) Good luck and enjoy Bali! Hugs <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här