WHITE SHIRT, HAIRY SHOES

janni-deler-white-shirt-hairy-shoesDSC_5593
janni-deler-white-shirt-hairy-shoesDSC_5602
janni-deler-white-shirt-hairy-shoesDSC_5628
janni-deler-white-shirt-hairy-shoesDSC_5617
janni-deler-white-shirt-hairy-shoesDSC_5640
janni-deler-white-shirt-hairy-shoesDSC_5611 copy
janni-deler-white-shirt-hairy-shoesDSC_5606
janni-deler-white-shirt-hairy-shoesDSC_5626

RayBan glasses/ SanneAlexandra jacket (here!)/ Sheinside shirt (here!)/ All Saints pants/ Chanel bag/ Jennie-Ellen shoes

Vanliga kläder, woho! Haha, vi åkte ju till ett shoppingcentrum igår så tog på mig lite normala kläder för en gångs skull. ;-) Fick äntligen inviga skorna, så otroligt sköna så kommer nog bli nya favoriter. Trots alla osköna timmar i pjäxor (det är ju otroligt oskönt!!) så kunde jag knalla runt i de utan problem. Idag har jag bara haft myskläder sen vi kom hem, riktig söndagskänsla här och jag älskar det. Varenda muskel i kroppen värker och värst är det i benen, sista dagen imorgon och min kropp behöver en paus sen typ igår. ;-) Ha en underbar kväll och mys allt ni kan, det ska vi göra! <3

//Normal clothes, woho! Haha, we went to a shopping mall yesterday so I got to put on some real clothes for once. ;-) Finally got to use my new shoes for the first time, so comfy and I guess they will be my new favorites. Even though I’ve spent hours in uncomfy ski boots (it’s so uncomfortable!!) I could walk around in these with no problem. Today I’ve only had chill clothes on, a real sunday mood here and I love it. Every muscle in my body is sore and my legs is the worst part, last day of skiing tomorrow and my body needs a break since like yesterday. ;-) Have a lovely night and cozy it up as much as you can, we will! <3

15 reaktioner på “WHITE SHIRT, HAIRY SHOES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.