TONES

janni-deler-tonesDSC07427
janni-deler-tonesDSC07494
janni-deler-tonesDSC07422
janni-deler-tonesDSC07490
janni-deler-tonesDSC07521
janni-deler-tonesDSC07459
janni-deler-tonesDSC07449

RayBan glasses/ Make Way sweater/ Nelly top/ Zara pants/ Chanel bag/ Reebok sneakers

Hade planerat att göra en recap från året men har helt enkelt inte suttit vid datorn idag. Har varit sommarväder så vi har solat och gått en promenad, nu har vi precis ätit libanesiskt framför en ny serie. Falafel, hummus och annat gott! Känns riktigt bra första dagen som veggie. :-) Kommer behöva googla runt på massa smarriga recept nu, känns som jag enbart kommer köra på falafel och hummus annars haha! Idag får ni en skön look, gillar när man blandar olika toner som ändå går ihop lite. Vet inte när jag köpte de här byxorna men några år sedan och använder de fortfarande massor, älskar när man hittar såna plagg. Hoppas ni haft en fin första Januari. Puss och god natt bästa ni <3

//Was planning to do a recap from the year today but to be honest I haven’t been infront of my computer at all today. It’s been summer weather so we’ve been tanning and went for a walk, we just had lebanese food infront of a new tv-serie. Falafel, hummus and lots of other good things! Feels really good this first day as a veggie. :-) Have to google around for lots of tasty recipes now, feels like I’m only gonna eat falafel and hummus otherwise haha! Today I’m giving you a comfy look, like it when you mix different tones that still goes together. Don’t know when I bought these pants but a few years ago and I still use them a lot, love when you find pieces like that. Hope you guys had a nice January first. Kisses and good night loves <3

17 reaktioner på “TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.