LATEST LOOKS

janni-deler-outfit-favourite

Some of my latest looks – pick a favorite! (find the looks in the outfit-category!)

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår bra, var skönt att gå ut och käka igår och ta några drinkar med vänner. Vi tog det lugnt så kom hem ganska tidigt, vaknade upp till riktigt oväder däremot. Det börjar spricka upp lite nu så det känns bra, vi ska ändå spendera dagen i möbelbutiker så hade inte spelat så stor roll! ;-) Ovan är några av mina senaste looks, väldigt basic färger för att vara jag. Håller ni med? Mycket grått, svart, vitt och nude. Nu vill jag höra vilken som är er favorit? :D Dags för Ikea, ha en fin dag! <3

//Good morning babes! How are you today? I feel great, was nice to go out for dinner last night and have a few drinks with friends. We took it pretty easy and got back home early, woke up to really bad weather this morning. It’s starting to clear up now though so it feels good, we’re spending the day in furniture stores anyway so it wouldn’t matter too much! ;-) Above are some of my latest looks, very basic colour wise for me. Don’t you agree? Lots of grey, black, white and nude. Now I want to know which one is your favourite? :D Time for Ikea, have a great day! <3

22 reaktioner på “LATEST LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.