YELLOW

Nelly top (here!)/ River Island pants (here!)  – adlinks

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår toppen, känner mig så avslappnad och försöker njuta allt jag kan av våra sista dagar. Vi har två dagar kvar (eller en och en halv då…) så jag försöker verkligen suga in allt här. Äntligen kunde jag ladda upp mer än en bild, så det går framåt såhär på slutet av veckan. ;-) Eftersom det är måndag tror jag att det äntligen gick att fylla på internet, även om det går långsamt. Anyways, här är min look från en av kvällarna som jag la upp på min IG-story och har fått så många frågor om. Toppen är från Nelly och dessa byxor är från River Island, jag har även en matchande kavaj till som tyvärr var lite för varm här. ;-) Örhängena älskar jag men jag kan verkligen inte minnas vart jag köpt dom, antingen beställt från någon hemsida eller så har jag köpt dom på någon marknad… Har verkligen försökt tänka, haha! Nu ska vi byta om till träningskläder och träna, senare ikväll blir det sunset surf. Ska bli så härligt! PUSS <3

//Hey loves! How are you? :-) I feel great, I feel so relaxed and I’m trying to enjoy it to the fullest our last few days. We have two days left here (well, a day and a half…) so I’m really trying to take it all in here. I could finally upload more than one picture, so it’s starting to work out in the end of the week. ;-) Since it’s monday I think they could finally top up the internet, even if it’s slow. Anyways, here’s a look from one of the nights that I posted on my IG-story and got so many questions about. The top is from Nelly and these pants are from River Island, I also have a matching blazer but it was a bit too hot here unfortunately. ;-) I love these earrings but I really can’t remember where I bought them, either I ordered them from a website or I bought them at a market… I’ve really tried to think, haha! Now we’re getting changed to workout clothes for a workout, later tonight we’re doing a sunset surf. Can’t wait! HUGS <3

19 reaktioner på “YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.