BLACK ON BLACK

Gina Tricot blazer (here!)/ Na-Kd pants (here!)/ Tamaris shoes (sold out)/ Fendi bag   – adlinks

God morgon babes! Jag hade tänkt sova ut imorse, men vaknade av Jons alarm klockan 6 och kunde inte somna om… Perfekt, haha! Jag gick och la mig 22.30 dock så har fått sova en del iallafall, men man blir ju lite sur när man inte kan somna om. ;-) Idag kommer några från Sverige hit, det är nämligen “Monaco Influencer Awards” här imorgon där både Jon och jag är nominerade. Kul ska det bli! Ska bara försöka lista ut vad jag ska ha på mig, har inte ens börjat leta efter någon klänning… Önska mig lycka till! ;-) På tal om kläder så var den här helsvarta outfiten en look från Champagne, en väldigt enkel men något som alltid funkar. Svart kavaj och svarta kostymbyxor med slits (syns dåligt på bilderna men dom är så fina!). Jag har ju väldigt sällan helsvart på mig men jag har börjar gilla det mer och mer. :-) Nu – promenad och sen iväg på klänningsletande. PUSS <3

//Good morning babes! I was planning to sleep in this morning, but I woke up by Jon’s alarm at 6 and couldn’t fall back asleep… Perfect, haha! I went to bed at 22.30 though so I’ve gotten some sleep at least, but you always get a bit grumpy when you can’t fall back asleep. ;-) Today some people from Sweden will come here, it’s the “Monaco Influencer Award” here tomorrow and both Jon and I are nominated. It’s gonna be fun! I just have to figure out what to wear, I didn’t even start looking for a dress yet… Wish me luck! ;-) Speaking of clothes, this all black outfit was a look from Champagne, a very simple one but something that always works. Black blazer and black pants with a slit (that you barely see in these photos but they’re so pretty!). I rarely wear all black but I’ve started to like it more and more. :-) Now – go out for a walk and then dress hunting. HUGS <3

14 reaktioner på “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.