WE’RE HAVING ANOTHER BABY! <3

Can’t wait to welcome one more baby to our little family. <3

Hej hjärtan! Nu kommer det kanske bli lättare att skriva lite oftare här, för nu har vi äntligen gått ut med nyheten att vi VÄNTAR ETT TILL BARN! <3 Så galet och så mysigt. Var inte alls beredd och det var inte planerat att få barn så tätt, men ganska snabbt kändes det 100% rätt och nu är vi så redo och peppade på att träffa vår andra lilla bebis. Tänk att Leon ska bli storebror… Blir tårögd av tanken! Jag kan bara inte förstå hur mitt hjärta ska klara av en till bebis, är det ens så stort? Känns som mitt hjärta ska explodera när jag bara kollar på Leon, så tänk att känna så gånger 2. Vi är iallafall SUPERGLADA, och hoppas ni är peppade på att följa med på resan igen. :-) Jag filmade en video med alla “vanliga” frågor såsom vecka, hur vi fick reda på det, antal månader mellan Leon och bebis osv – så den kan ni kolla på nedan. PUSS och kärlek till er från oss 4. <3

//Hey loves! Now it might get easier to write here a bit more often, because now we finally announced that we’re EXPECTING ANOTHER BABY! <3 So insane and so cozy. Wasn’t really prepared and it wasn’t planned to have babies this close in age, but pretty quickly it felt 100% right and now we’re so ready and excited to meet our second little baby. Imagine Leon as a big brother… My eyes are starting to tear up just by the thought of it! I just can’t understand how my heart will be able to handle another baby, is it even that big? It feels like my heart will explode when I just look at Leon, so imagine feeling that times 2. We’re SUPER HAPPY anyhow, and I hope you’re excited to follow us on this journey again. :-) I filmed a video with all the “common” questions like what week, how we found out, how many months between Leon and the baby etc – so you can watch that below. HUGS and love to you all from the 4 of us. <3

48 reaktioner på “WE’RE HAVING ANOTHER BABY! <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.